"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
pln01 arkadaşım dün sormuşsunuz nereleri yazdınız diye 11 tercih yaptımsadece ilk 3 kartal,sancaktepe,sultanbeyli,beyoğlu,zeytinburnu,başakşehir,bağcılar yazdım.hakkımızda hayırlısı artık.bebeğim olduğu için başka şehri yazmak bir kenara istanbulun da heryerini yazamıyorum maalesef.yoksa şimdiye kadar çoktan atanmıştım.3 yılözel kolejde çalıştım.nasip herşey..

merhabalar aranıza yeni katıldım..bende illede istanbul diyenlerdenim ama sanırım bana da çok zor görünüyor..puanım 47..... gerisini aklımda değil...gene de hepimize hayırlı okur inşallah..

Herkese merhabalar, siteyi yeni keşfettim ben de istanbul diyenlerdenim. puanım 67.696. listeye beni de ekleyebilir misiniz? herkese şimdiden bol şans ve başarı. Tercihlerimi yaptım sadece ilçeye gidip onaylatmam kaldı. İlk 10 tercihim:
  1. istiklal iöo sultangazi
  2. yıldıztabya iöo gaziosmanpaşa
  3. mimar sinan iöo arnavutköy
  4. sultangazi iöo sultangazi
  5. 75.yıl iöo sultangazi
  6. kazım karabekir iöo esenler
  7. ibb prof.dr.sebahattin zaim iöo esenyurt
  8. 75.yıl iöo zeytinburnu
  9. firuzağa iöo beyoğlu
  10. hürriyet iöo sarıyer

benım arkadas arnavutköydeydı ıı bı okul oldugunu duydum.inşallah dilediğin yere atanırsın.puanın güzelmş

inşallah herkes atanır. teşekkürler

Herkese merhabalar, siteyi yeni keşfettim ben de istanbul diyenlerdenim. puanım 67.696. listeye beni de ekleyebilir misiniz? herkese şimdiden bol şans ve başarı. Tercihlerimi yaptım sadece ilçeye gidip onaylatmam kaldı. İlk 10 tercihim:
  1. istiklal iöo sultangazi
  2. yıldıztabya iöo gaziosmanpaşa
  3. mimar sinan iöo arnavutköy
  4. sultangazi iöo sultangazi
  5. 75.yıl iöo sultangazi
  6. kazım karabekir iöo esenler
  7. ibb prof.dr.sebahattin zaim iöo esenyurt
  8. 75.yıl iöo zeytinburnu
  9. firuzağa iöo beyoğlu
  10. hürriyet iöo sarıyer

hayırlı olsun hocam bence ilk tercihinize yerleşirsiniz. ist sadece bu kadar mı yazdınız???

yargılamak değil cidden merak ettim, aralık atamasında tercih yapmadınız mı?

erken doğum yaptığım için başvuruyu kaçırmıştım.

İstanbul için umutlarım söndü yaa ssaassrrre

ist dışında tercih yapmadım arkadaşım yeni doğum yaptığım için

arkadaşlar tercihlerini onaylatanlar bir mahsur görmezlerse paylaşabilirler mi? nasıl olsa onaylattıktan sonra kimse kimseyi etkilemez, ama okulun gelip gelmeyeceğini az çok tahmin etmiş oluruz.

aynen shekerrr , kartal suya düştü. zaten 20 okul var o da bize düşmez:(
üzülme koassa, nasipse olur, şehir dışı da yazsaydın keşke.. ben yazmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye.. bakalım kısmet..

üzülme koassa, nasipse olur, şehir dışı da yazsaydın keşke.. ben yazmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye.. bakalım kısmet..

yok yazmadım sumeyra, yazamam. ben zaten çalıştım bu sene, olsaydı iyi olurdu ama ...

onaylatmak için kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi isteniyordu değil mi?

evet isteniyor..

diplomanın aslını da götürüyorsunuz.fotokopisini veriyorsunuz..

teşekkür ederim arkadaşım

arkadaşlar şu an sözleşmeli çalışanlar da tercih yapabilecek mi?ben de tek istanbul istiyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri