"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar ben onaylattım az önce , rabbim hakkımızda hayırlısını versin.geçen atama hüsranını yaşamam inşallah. tercihlerim:
1 kartal kartal gürbüz bora
2 kartal şehit er yıldıray
3 kartal nihat erim
4 başakşehir
5 esenyurt
6 çatalca

çatalcayı çokkkk istiyorum köy okulu olduğu için yeri biraz ters ama :(

koassa hocam kusura bakma biraz geç oldu sanırım ama şehir dışındaydım.Sürekli de giremiyorum.Tercihleriniz hayırlı olsun.Bana soru sormuşsun.İstanbul için sadece silivri ve esenyurt istemeyi düşünüyorum.

ferda hocam diğer tercihleriniz nereler olucak?????????

koassa hocam çok bile yapmışsın bana göre,ben 3 tercih yaptım sadece:) inş hayırlısı olur hakkımızda

eda hocam nereleri yazdnız ???diğer tercihleriniz nereler olucak????????

balıkesir,manisa ve afyon yazmayı düşünüyorum ama sıralamalarda hala kararsızım

neden çatalcayı ilk tercihin yapmadın öleyse koassa hocam çok istiyorum demişsin de

evim maltepede hem hocam tavır biraz yanlış değil mi? burada paylaşım mı yapıyoruz hesap mı veriyoruz.. hoş değil....

evim maltepede hem hocam tavır biraz yanlış değil mi? burada paylaşım mı yapıyoruz hesap mı veriyoruz.. hoş değil....

maltepenin neresindesiniz koassa hocam???bende maltepede oturuyorum :))

koassa hocam kusura bakma biraz geç oldu sanırım ama şehir dışındaydım.Sürekli de giremiyorum.Tercihleriniz hayırlı olsun.Bana soru sormuşsun.İstanbul için sadece silivri ve esenyurt istemeyi düşünüyorum.

estğ hocam hayırlı olsun. çatalcadan vazgeçtiniz öyleyse:) inşallah istediğiniz yer olur, puanınız gayet güzel:)

evet vazgeçtim hocam.inşallah herkesin gönlüne göre olur.

yanlış anlamayın hocam sadece merak ettim alta not düşmüşsünüz de de çatalcayı çok istiyorum diye bence ilk tercihinize yazsanız kesin gelir

ben yanlış anladım o zaman hocam kusura bakmayın.

66.311 puanla
istanbul sarıyer
ist. zeytinburnu
kartal nihat erim
kartal şehir er...
kartal gürbüz bora

şeklinde tercih yaptım istanbul için...

66.311 puanla
istanbul sarıyer
ist. zeytinburnu
kartal nihat erim
kartal şehir er...
kartal gürbüz bora

hayırlı olsun hocam. tercihini onaylatan var mı arkadaşlar?
şeklinde tercih yaptım istanbul için...

upss yanlış oldu:) tercihini onaylatan var mı başka istanbullu?:)

valla hocam burada yüksek puanla kartal yazanlar var, kartal epey popüler:) şayet onlar ilk tercihlerine yerleşirlerse şansın var ama yerleşemezler ve ilk sırada kartalı tercih ederlerse biraz zor işimiz:(

of ya kartal geçen atamada 59 da kaldı..

bazı arkadaşlar ben ilk puanımı yazdığımda çok fazla tepki göstermişlerdi hatta git sen nereyi yazarsan yaz diyenler oldu.Benim puanım için yanlış olduğunu söyleyip hakaret bile etmişlerdi.Bakıyorum 60 lar çıkınca seslerini bile çıkaramamışlar bir de bana haklarını helal etmiyorlarmış bende ne hakları varsa bence siz önce günah almamayı öğrenin.ayrıca branş sıralaması nette punım var orda 34. sıradayım ayrıca bu siteye kimlik numarası ile giriliyor yalan olmasına imkan yok yani bu da size kapak olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri