"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
bnm puanımda 56.324 tü.atanamadım:((((

arkadaşlar ben de atandıım.puanım 65.736 ilk tercihim olan istanbula bağcılar mevlana anaokuluna atandım.rabbim herkese bu duyguyu yaşatsıın.inş herkese atanır.

arkadaşlar ben de atandıım.puanım 65.736 ilk tercihim olan istanbula bağcılar mevlana anaokuluna atandım.rabbim herkese bu duyguyu yaşatsıın.inş herkese atanır.

tebrik ederim hocam, size başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı dilerim:)

sağolun hocam inş rabbim sizlere de nasip etsin.

koassa hocam başlık bile açtım senin için nerdesin arakadaşım noldu merak ettim.eğer olmadıysa lütfen üzülme benimde olmadı düşüktü ama umutlanmıştık.

arkadaşlar bende 61 puanla sadece esenyurt ve başakşehir yazmıştım ama olmadı, hayırlısı nşaallah ağustosta olur

Üzülüp moralimizi bozmayalım yarın sınava gireceğiz herkese bol şans ve herkese başarılar arkadaşlar.Ayrıca bir arkadaşım milli eğitim ile görüşmüş bu sene de bizim bölümümüzden çok atama olacakmış.İnşallah bu sene hepimiz atanacağız :))

yay arkadaşım sen atandınmı ?

seninde puanın yüksekti

koassa hocam başlık bile açtım senin için nerdesin arakadaşım noldu merak ettim.eğer olmadıysa lütfen üzülme benimde olmadı düşüktü ama umutlanmıştık.

elfida ben başlığa yazdım ama şimdi yok o başlık neyse.. saol düşündüğün için :) olmadı hocam 6 tercih yapmıştım istanbul çok yüksek kapattı. hayırlısı diyelim. sizin içinde hayırlısı olsun diyelim... ağustosta görüşmek üzere:)

yok canım nerdeeee atanamadım

keşke çınarcık yalova falan da yazsaydım çok pişmanım acaba orası kaçla kapattı bilen var mı?Ya da her işte bir hayır var diyelim inşallah yarın hepimiz ya sorular çok kolaydı hiç ZORLANMADIM deriz yaaaaaaaaa :)))

İstanbul Çok yÜksekle kapanmiŞ :(

ben de atanamadım arkadaşlar:((( sınavım iyi gibiydi bakalım ağustosta nşallah

adasım ıı gelır ıns sınvdn

inşallah adaşım hepimize.

keşke çınarcık yalova falan da yazsaydım çok pişmanım acaba orası kaçla kapattı bilen var mı?Ya da her işte bir hayır var diyelim inşallah yarın hepimiz ya sorular çok kolaydı hiç ZORLANMADIM deriz yaaaaaaaaa :)))

yay puanın kaçtı senin .? çınarcık 68 çiflikköy 71 ile kapattı yalovadan.. zaten 2 yer vardı..

arkadaşlar ben de atandıım.puanım 65.736 ilk tercihim olan istanbula bağcılar mevlana anaokuluna atandım.rabbim herkese bu duyguyu yaşatsıın.inş herkese atanır.[/Q

çok güzel bi okula atandın arkadaşım hayırlı olsun :) ben mevlanada ücretli çalıştım bu sene.. sen yozgattan mı gelioyun yoksa istanbulda mısn ???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri