Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR esmaögretmen... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Hocam belge ekleme yerine baktım bir sorun görünmüyor. Sizin pc den kaynaklı bir sorun olabilir.
Şuanda bir sorun yok tekrar yüklemeye çalışın isterseniz.

ay hocam ya hala aynı sorun devam ediyor.neyse artık inşallah yarına düzelir.teşekkürler ilginiz için

Tamam Gamzecim Teşekkürler Ilgin Için.

ben çok denedim resmi gönderemiyorum kopyala diyor orayı tıklıyorum olmuyo nasıl yapabilirim ???

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR yavuzcemal... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

:36_11_13:arkadaşlar resımlerii göremıyorum kaç gündür bölee neden olaabılır fıkrii olabılecek bi arkadasım var mı sınır oldum ii ce ama....:hhf:

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR enjoyable... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

yok mu arkadaşlar nedenini tahmın edecek kımseee neden olabılırr önceden yok tuuuuuuuuuuuuuuu!!!

peki yenıden nasıl yüklücem yardımcı olursanız sevınırımm...

lınklerı acamıyorum

Konunuzu taşıdımLütfen konunuzu uygun yere açınız.
Sorununuz la ilgili Örnek verir misiniz?

cocuk sarkıları lınklerını acamıyorum sayfa bulunamıyor

arkadaşlar ben siteye çocuk şarkıları eklemek istiyorum ancak yapamadım..
dosya ekleme konusunda yardımcı olursanız teşekkür ederim
sevgiler..

ben reimlerimi eklemek istedim ama ekliyemiyorum

Ayni Sorun Bende De Var.sorun Bİlg.programinin EksİklİĞİmİ Yoksa Sİtede Sorun Mu Var?

Arkadaşlar duyuruları okusanız keşke.

Merhabalar uzun zamandan beri resimlerimi yükleyemiyorum .Resimleri küçültüm onda bir sorun yok fakat kod çıkmıyor.Resminiz yüklendi diyor.Anlayamadım yardımcı olurmusunuz.

teşekkürler nanelimon copy kısmındaki kodlar görünmüyor yani çıkmıyor dolayısıyla resimlerimi foruma atamıyorum.

Sevgili hocam en son aşamada çıkmayan yerde klavyenizin print screen tusuna basın sonra paint i açın ve saga tıklayıp yapıştırın dana sonra bu resmi Jpeg -Jpg formatında masa üstünüze kaydedip okuloncesidestek@gmail.com adresimize yollar mısınız.Sorunu tam görme ve degerlendirme için bunu yaparsanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri