Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Hocam tahminimce baglantınız veya exporeriniz ile ilgili bir sorun.Ben su an girdim yukledim sorun çıkmadı.Aşağıdaki bilgilerden bildiklerinizi yazarsanız sonuca biraz daha yaklaşabiliriz.
Resim yukleme çalıştıgınız sitenin tam adresi :
Yuklemek istediğiniz resmin biçimi (jpg-bmp-gif-png)
Dosya yukleme çalıştıgınız sitenin tam adresi :
Dosya biçimi : (word-rar-zip-exe-pdf v.b.)

http://www.7renkakademi.net/resim/ GİRDİM SAYFA TAM OLARA AÇILIO FAKAT GÖZATA TIKLADIĞIMDA ÇIKMASI GEREKEN SAYFA AÇILMIO BU YÜZDEN RESŞM EKLEYEMİYORUM NE YAPMALIYIM...ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER:)

TMM HALLETTİM ARKADAŞLAR FİREFOXTA SORUN VARMIŞ EXPLORERDAN EKLEDİM...TEŞEKKÜRLER:)

resım ekleyıcem ama gözat yok nasıl ekleyıcem yardımcı olurmusunuzz

Arkadaşlar resim eklemek için www.7renkakademi.net giriyorum ama açılmıyor ne yapıcam ben?

yardımlarınız için teşekkürler.

Şu an genel bir sorun var çalışmalar devam ediyor.

Teşekkürler

evet resimleri de göremiyorum.

teşekkürle :)

arkadaşlar yeni etkinlikler göndericem ama olmuor yardım edermisiniz

az önce anlatmıştım ama gözünüzden kaçtı sanırsam...

evet göremiyorum daha önce yazdığım yerde konumu göremiyorum çünkü silindi heralde ben daha önce pasif bir üyeydim o yüzden pek bu konuları bilmiorum tekrar yazarsan çok sevinirim

çok teşekkürler biraz beklerseniz az sonra süper etkinlikler yollucam :)

daha öncede bu siteye üyeydim.yalnız bilgisayarımda yaşadığım problem yüzünden uzun süre siteye giremedim ve kaydettiğim bir çok belge silindi.Tekrar onları indirmek istediğimde sitede o belgelere ulaşamadım.şarkılar veli çocuk etkinlikleri gibi.o bilgiler neden yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sizlere resim göndercektim yapamadım nasıl yapıcam
okul öncesi faaliyet resimleri

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİKLERİ » ÇİZGİ (çiçek,eşek,fil,tavşan) sayfasındaki resimleri göremiyorum ve indiemiyorum neden kaynaklanıyor olabilir bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

birde htlm kodlarının kapalı oluyor bununda bir etkisi olabilirmi

Şu an bir sorun yok açılması lazım direk linki verin bakalım yardımcı olalım.

Edi ve Büdü Rakamları Öğretiyor mesela bu sayfayı ben göremiyorum bunun gibi bazı sayfalardada yapıyor

ben herzamanki adresten belge yükleyeceğim ama sayfa sürekli gidip geliyor.acaba benden kaynaklanıor.resim ekleme sayfasında sorun yok ama belge kısmında var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri