Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
çok teşekkür ederim denicem şimdi

YÜklemeye Yapamiyorum Yardim Edİn

:(::((:( kart örnekleri yüklerken artık link çıkmamaya başladı bende o yüzden değişik 2 boyutlu kartları yükleyemedi:(::((

ben kaç defa denesemde bir türlü şarkı yükleyemiyorum rar ve mp3 denedim olmadı resim ve dosya yükledim acaba problem bendemi sitedemi yardım lütfen

sitemizden...bölümüne bakacak olursan..
DOSYA/RESİM EKLEME-İNDİRME İŞLEMLERİ var.. ordan sorununu çözebilirsin..bu arada yanlış yerde konu açmışsınız...:(

Ben Resİm Ve Normal Dosya GÖnderebİlİyorum Ama Şarki Dosyasi SeÇtİĞİmde Bİr TÜrlÜ YÜklenmİyor Sorun Ne Onu Anlayamadim Adresİ Bİlİyorum

sibelder ekleyemediğiniz dosyayı bana mail atar mısınız inceleyelim. msn@okuloncesi.org

resimleri göremiyorumm

şimd görüyorum hocam ck tesekkurler bu rarada yukledıgnız resım de harıka

arkadaşlar ben resimleri açmaya çalışıyorum da resimler bi türlü çıkmıyor neden

araçlar...
internet seçenekleri...
gizlilik...
güvenlik...
ayarlarını kontrrol ediniz...
yani internet expolrer ayarlarını kontrol ediniz...

yükleme işinde bi yardımcı olsanız

konyuu buraya açmmasadın keşke yardım istekleri bölümü var.her nese iligili kişiler taşır.

http://7renkakademi.net/e/ adresinden yükleyebilirsin. iyi çalışmalar.

foruma yeni üye oldum. dosya eklemeyi bilmiyorum.bunu anlatan bir başlık varmı? etkinlik isteklerine açtığım konuyuda cevaplamadan silmişler. sadece yardım istemiştim:(

etkinlik örneklerim var ama yüklemeyi bilmiyorum nasıl yapıcam...umarım yardım edersiniz.siteye bnde katkı sağlamak istiyorum:36_15_4:

yaklaşık 3-4 gündür siteye yüklenen resimleri göremiyorum.. mozilla firefox yüklü..siteyi buradan açıyorum..sebebi başka ne olabilir acaba?..yardımcı olursanız cok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim..

resimlerde sorun yok hocam mozillanın kendi ayarlarında resimleri engelleyici birseyler olabilir.Exporerla aynı sorunu yasıyor musunuz?

hayır hocam explorerda görünüyo..demekki dediğiniz gibi mozillada bir problem var..onu nasıl halledicem?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri