işaaaaaalllaaaahhhh ben geçen sene girip kazanamayanlardan oldugum için içimde korku var..
en zoru da beklemek oluyor iyi bilirim.puanın cok iyi fazla dert etme :emot66:
işaaaaaalllaaaahhhh ben geçen sene girip kazanamayanlardan oldugum için içimde korku var..
lys'ye girsem puanım yükselir mi? kurtarma yolu var mı bunu?
Arkadaşlar geçen sene kazananlar ham puan eklemeli puan ve başarı sıralamalarını yazsınlar arkadaşlara daha iyi yardımcı olabiliriz.Ben ham 318 aldım.Ygs4den eklemeli 396 yaptı.Sıralamam da 25 bindi.25 veya 26 binde kapadı diye biliyorum puan değişir ama sıralama değişmez.Sıralamada ekli puanda belli olur.
o zaman okuldan gelen puan ile açık öğ tercih edebilirim=)Arkadaşlar örgün okulöncesi öğr. ygs 5 ten alıyor fakat aöf tercih ederseniz aldığınız puanın en yükseği yerleştirmede kullanılıyor bu ygs 5 te olabilir ygs 4 te ygs 6 da .. Hayırlı olsun .
AÖF okulöncesi öğr. bölümüne yerleştirmede hangi puanınız yüksekse o kullanılır arkadaşlar. ygs 4 ygs 5 ygs 6 farketmez.Örgün okulöncesi öğr. tercih ederseniz eğer ygs 5 kullanılır .meltemcim aöf oöö ygs 5 ten almıyomu?
Benim ham puanım ygs 4 335 ti . okuldan gelen 90 ek puanla beraber 425 puan ile yerleştim. başarı sıramda 17003 tü.Arkadaşlar geçen sene kazananlar ham puan eklemeli puan ve başarı sıralamalarını yazsınlar arkadaşlara daha iyi yardımcı olabiliriz.Ben ham 318 aldım.Ygs4den eklemeli 396 yaptı.Sıralamam da 25 bindi.25 veya 26 binde kapadı diye biliyorum puan değişir ama sıralama değişmez.Sıralamada ekli puanda belli olur.
Arkadaşlar geçen sene kazananlar ham puan eklemeli puan ve başarı sıralamalarını yazsınlar arkadaşlara daha iyi yardımcı olabiliriz.Ben ham 318 aldım.Ygs4den eklemeli 396 yaptı.Sıralamam da 25 bindi.25 veya 26 binde kapadı diye biliyorum puan değişir ama sıralama değişmez.Sıralamada ekli puanda belli olur.
arkadaşlar ham puanlarınızın sıralaması nasıldı acaba onlarda şu anda belirleyici olmazmı...
yaa arkadaşlar ben ygs 4 303 aldım..çocuk gelişimi istiyorum..diploma puanım 104..olur mu acaba?
:36_11_13:
arkadaşlar açık öğretimde ders yılında ortalamanı yüksek tutarsan örgüne geçeiş oluyor mu?
bilgi verdiğin için teşekkürler =Dtabiki canım böyle bir hakkımız var .
eğer ortalaman 80 üzerindeyse yatay geçiş için başvuru yapabilme hakkın oluyor yani kesin örgüne geçiyorsun diye bir şey yok ama.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!