Puanlarımızı yazalım arkadaşlar....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
PUANI 207,172 207,577 293,586 288,670 267,680 238,580
BAŞARI SIRASI 0522498 0469762 0360017 0322873 0458852 0520912

Bana da yol gösterin bütün aldığım puanlar bunlar nasıl bi yol izlemeliyim fikir verebilicek olan varsa çok sevinirim a.ö.f istiyorum aslında yeter mi acaba?

Arkadaşlar geçen sene kazananlar ham puan eklemeli puan ve başarı sıralamalarını yazsınlar arkadaşlara daha iyi yardımcı olabiliriz.Ben ham 318 aldım.Ygs4den eklemeli 396 yaptı.Sıralamam da 25 bindi.25 veya 26 binde kapadı diye biliyorum puan değişir ama sıralama değişmez.Sıralamada ekli puanda belli olur.

lys'ye girsem puanım yükselir mi? kurtarma yolu var mı bunu?

lys'ye girsem puanım yükselir mi? kurtarma yolu var mı bunu?

lys de yukselebilir belki ama sanırım çocuk gelişimi bölümü için değerlendirebilirsiniz o puanı çünkü O.Ö.Ö bölümü ygs puanıyla alıyor.

Arkadaşlar geçen sene kazananlar ham puan eklemeli puan ve başarı sıralamalarını yazsınlar arkadaşlara daha iyi yardımcı olabiliriz.Ben ham 318 aldım.Ygs4den eklemeli 396 yaptı.Sıralamam da 25 bindi.25 veya 26 binde kapadı diye biliyorum puan değişir ama sıralama değişmez.Sıralamada ekli puanda belli olur.

benim 424 le 18 bindeydi

Arkadaşlar örgün okulöncesi öğr. ygs 5 ten alıyor fakat aöf tercih ederseniz aldığınız puanın en yükseği yerleştirmede kullanılıyor bu ygs 5 te olabilir ygs 4 te ygs 6 da .. Hayırlı olsun .
o zaman okuldan gelen puan ile açık öğ tercih edebilirim=)
ygs4 en fazla benim

Çok teşekkür ederim iyi temennileriniz icin
içimden bi his kazanacağım diyo nasil olacak bilmiyorum ama bakalım hayırılısı :emot113:

meltemcim aöf oöö ygs 5 ten almıyomu?

meltemcim aöf oöö ygs 5 ten almıyomu?
AÖF okulöncesi öğr. bölümüne yerleştirmede hangi puanınız yüksekse o kullanılır arkadaşlar. ygs 4 ygs 5 ygs 6 farketmez.Örgün okulöncesi öğr. tercih ederseniz eğer ygs 5 kullanılır .

Benim ham puanım ygs 4 335 ti . okuldan gelen 90 ek puanla beraber 425 puan ile yerleştim. başarı sıramda 17003 tü.

arkadaşlar ham puanlarınızın sıralaması nasıldı acaba onlarda şu anda belirleyici olmazmı...

aöf en yüksek olan puanındna alıyo bnde aöf istiyorm ama ilerde açıköğretim problem olurmu bi farkı var mı?

hiç bir farkı yok arkadaşım.sonuçta yine kpss puanın geçerli olacagından ne farkı olabilir ki aöf ün.örgün egitimle aynı haklara sahibiz..

yaa arkadaşlar ben ygs 4 303 aldım..çocuk gelişimi istiyorum..diploma puanım 104..olur mu acaba?
:36_11_13:

arkadaşlar açık öğretimde ders yılında ortalamanı yüksek tutarsan örgüne geçeiş oluyor mu?

ne zaman tercihler yapılacak benim zamanımda tercih için kitap geliodu heralde gelmicek mi puanlar evede gelmio sanırım valla çok cahilim bu sisteme bilgilendirirseniz sevinirim
en yüksek puanım253 sizce ben nereleri yazmalıyım 4 yıllık açık öğretim yazıcam 1.sıraya olmasada deneriz şansımızı sadece açıktan okuyabilirim evliyim ve anaokunda çalışıyorum...
iki yıllık açık öğretim de yok dimi...sosyal hizmetler die bi bölüm varmış onu mu yazmalıyım lütfen yasrdım ederseniz çok sevinirim
ne zamana kadar son tercihler?nasıl yapılacak??

arkadaşlar açık öğretimde ders yılında ortalamanı yüksek tutarsan örgüne geçeiş oluyor mu?

tabiki canım böyle bir hakkımız var .
eğer ortalaman 80 üzerindeyse yatay geçiş için başvuru yapabilme hakkın oluyor yani kesin örgüne geçiyorsun diye bir şey yok ama.

tabiki canım böyle bir hakkımız var .
eğer ortalaman 80 üzerindeyse yatay geçiş için başvuru yapabilme hakkın oluyor yani kesin örgüne geçiyorsun diye bir şey yok ama.
bilgi verdiğin için teşekkürler =D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri