Puanlarımızı yazalım arkadaşlar....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Merhaba arkadaşlar ygs-5 puanım 364. 77 binlerde sıralamam.

Sizce gelirmi okul öncesi? Gelirse hangi ünivlere gitmemi tavsiye edersiniz?

Birde gördüğüm kadarıyla forum çoğunluğu bayan. Ben erkeğim. Erkekler tarafından pek tercih edilmeyen bir bölüm mü bu? Yani gidince el işi boyama vs. bu tarz işlere elimiz yatkın mı olmalı? Bir erkek olarak zorlanırmıyım?

slm meltem puanın çok güzel bende 325 bekliyodum ama gelmedi 290,410 ygs 4 sıalamam 312 bindeyim ama geçen yıl bu sıralamlarda giren olmuş okulöncesi açıkögretime bilmiyorum melten senin kesin olur ama benimki düşündürücü biraz rehber hocaları yinede umut edelim diyolar inşallah olur

canım sıralamalar degişmezse sanada gelebilir çünkü arkadaşım eksiz sıralaması 317 bindi...

ygs 3 344 puan. sıralama 107.600
ygs 4 349 puan. sıralam 98.460
tabi bunlar ham puan.ek puan ile birlikte 425-430 ları buluyor.
geçen yıl 292 almıştım.ekli 367 olmuştu.kazanamamıştım.
İnşallah bu yıl olacak gibi.
ben puanların yerleini karıştırmışım:) ygs 3 349 puanla sıralama 107.000. ygs 4 ise 344 puanla 98.460

arkadaşlar ben geçen sene mezun oldum okuldan 92 puan geliyor ygs 5-294 ygs 4-302 puan ekli olarak 394 puan oluyor acaba açık öğretimi kazanabilirmiyim?

arkadaşlar bu sene mezun olanlardanız . notlarimiz Ankaraya gönderildi ama kaç ek puan gelir bilmiyorum. okulda herkese sordum müdürden öğretmene tatmin edici bi cevap alamadım bize çok az bi puan geleceğini söylüyorlar. ben de bu siteden öğrendiğim kadarıyla iyi puanlar gelmesi gerektiğini söylüyorum. bu konuda hocaların hic bi fikri yok. kafam karıştı. okul notlarım iyi ins iyi bi puan gelir. nasil ve nerden öğrencem bilen varmi

slm meltem sağ ol canım yaa
inşallah gelirr ek puanlar eklensin sıralamaları da görürsek daha net çıkar gönülden isteyen gönülden çalışıp emek veren tüm arkadaşlara istedikleri bölüm gelir inşallah yaradan yar yardımcımız olsun:congratulationscut4
canım sıralamalar degişmezse sanada gelebilir çünkü arkadaşım eksiz sıralaması 317 bindi...

meltem sag ol inşallah gelir beraber sınıf atlarız inşallah kardeşim emek veren herkesin emegi boşta kalmasın çok zor böyle muallakta kalmak meltem geçen sene sende yaşamışın böyle beni daha iyi anlarsın gelirse inşallah beraber seviniriz ALLAHA emanet ol canım banada dua et olurmu bende sana okulöncesi açıkögretimi isteyen arkadaşlara dua ediyorum.

meltem sag ol inşallah gelir beraber sınıf atlarız inşallah kardeşim emek veren herkesin emegi boşta kalmasın çok zor böyle muallakta kalmak meltem geçen sene sende yaşamışın böyle beni daha iyi anlarsın gelirse inşallah beraber seviniriz ALLAHA emanet ol canım banada dua et olurmu bende sana okulöncesi açıkögretimi isteyen arkadaşlara dua ediyorum.
işaalah canım allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...evet seni çok iyi anlıyorum ekli puanlar biran önce açıklansaydı sıralamalarımızı görürdük bakalım ne olacak...

ekli puanlar nasıl ve ne zaman belli olur acaba

benim ygs 3 317 ygs 4 310 ekli 370 yapıyor bende aöf istiyorum ama biraz zor gibi gözüküyor :((

Ben aof oöö 4. Sınıfım arkadaşlar zaten aof oöö kapanacak elinizi çabuk tutun

bence acıköğretım ıstemeyın cunku acıkoğretım okul öncesı ve ıngılızce öğretmnlıklerı bolumlerı bu sene kapatılıcak

kapatılmış

bence acıköğretım ıstemeyın cunku acıkoğretım okul öncesı ve ıngılızce öğretmnlıklerı bolumlerı bu sene kapatılıcak

peki kapatılması biz okuyanlar için iyi bişiy mi kötü mü?bunu anlamadım.(aof 1.sınıf okul önc)

peki kapatılması biz okuyanlar için iyi bişiy mi kötü mü?bunu anlamadım.(aof 1.sınıf okul önc)

Bizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum bu bölüme yerleşmek isteyenler için kötü bir haber.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri