Öğretmenlerin Öğrencilerden Şikayetleri - Öğrenci Problemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fazilettt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05
buket83' Alıntı:
tşkler hocam malesef öyle bız bu sorunları hep yaşıyoruz ama çocukların bayramında olması daha da kötü

Şu anda şu yazdıklarınız beni ne kadar üzdüğünü anlatamam hocam. Sizler ne zorluklar içinde eğitim vermeye çalışıyorsunuz ,sizlerin verdiği emeğin çok başka bir yeri var. Üzüntünüzü kızgınlığınızı o kadar iyi anlıyorum ki..

Ve evet bu bayram bütün çocukların bayramı. Bu günü o çocuklar için bayram değil yas yapanlar utansın.

inanmıyorum yaaaaaaa bu kadar da duyarsız olunmaz ...........
okurken bile tüylerim diken diken oldu .......gerçekten söylenecek çok şey var ama.......
sadece şunu söyleyeyim GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN YAAAAAAAAAA....

YAZIKLAR OLSUN .BİZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSEK DAHA ÇOK GELİŞRİZ!

evet çok üzücü bır durum evet.ama malesef böyle oldu

Ama şunu da eklemeden geçemiyeceğim arkadaşlar ; bizler tepkisiz kaldıkça duyarsız davrandıkça bu ve benzeri olaylar her zaman sergilenmeye devam edecektir.
Ben bir yayın kuruluşu olsaydım bu günün anlamına gölge düşürenleri baş haber olarak geçerdim.
Çünkü o çocukların en doğal hakkıydı bu bayrama katılmak , tabi bunu yaparken hengi gerekçeyi öne sürdüler ya da hangi açıklamayı yaptılar onu da merak ediyorum.

AYRIMCILIGIN BU KADARINADA PES DOGRUSU EGER MILLI EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMIYSA BUTUN COCUKLARIN HAKKI BU.HALA UGRASTIGIMIZ KONULARA BAK DESTEK OLMAK NEDEN BU KADAR ZOR KI ANLAMAIYORUM.EVET DEDIGINIZ GIBI TEPKISIZ KALMAMALIYIZ YOKSA BU SORUNLAR DEVAM EDER DURUR.AYRIMSIZ BIR TOPLUM İÇİN BERABER OLALIM BU KARDESLERIMIZI TOPLUMA KAZANDIRALIM...

arkadaşlar ben iyiki özel eğitime geçmişim iyiki burdayım asıl bu çocuklar çok kötü haldeler hemde çok dışardan bakıldığı gıbı değil emın olun.hepınıze teşekkür edıyorum ben günlerdır ağlıyorum üzülüyorum ama bır kez daha kırıldılar yapacak bişey yok.onların gününde bıle mutlu edemedık onları.çok üzülüyorum çok

Öğretmenim öncelikle çok çirkin bir olay çok üzüldüm.Yanlız anlamadığım kaymakamın sizleri kabul etmeme nedeni öğrencilerinizin engelli olması ise hakkınızı arayın çünkü hak sizden yana hiç kimse çocukların ellerinden böyle bir hakkı alamaz.Bu meslekte 5 yılı bitiriken özel çocuklara gönüllü öğretmenlik yapıorum ve o masum dünyanın içindeki fırtınalarıda çok iyi bilirim.Kaymakamdan daha kötüsünü sizin müdür yapmış galiba bu eğitimcileri anlmak çok zor nasıl böyle bir eğitimci yaptığı küçük gibi gözüken büyük bir hatayı yapabilir.

Size şunu söyleyebilirim hayat hiç adil değil ama yinede umut dolu gözlerin sahibi özel çocuklarla çalışmak hiç bir zaman umuttan vazgeçemeniz gerektiğini öğretiyor size .Bence siz çocuklara çaktırmadan kendi çapınızda minik bir organizasyon yapabilir ve çocukların heveslerini kırmamış olurdunuz.
Ben herşeye rağmen bu kararın altında çocukların engelli olmasının yattığını düşünmek istemiyorum eğer öyleyse tüm haklar ve ipler sizden yana unutmayın.

HAYATA SIMSIKI SARILIN VAZGEÇMEK YOK BİZİM GİBİ YÜREKLERDE....

BENCE ŞİMDİ ÜZÜLMEYİ BIRAKIN VE ÖZEL YÜREKLİ ÇOCUKLARIN GÜZEL YÜREKLİ ÖĞRETMENİ HİÇ BİR ŞEY İÇİN PES ETMEYİN YILMAK YOK KOLAY OLMAYAN BU HAYATTA HERŞEY BAZEN UMUTLARLA BEZENEBİLİR BUDA SİZİN GİBİ UMUT DOLU GÜZEL YÜREKLİ ÖĞRETMENLER SAYESİNDE OLUR...SARI....

HOCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER TABİKİ YILMAYACAĞIM.BEN İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM.ÇOCUKLARLA KUTLAMALARIMIZ,PİKNİKLERİMİZ DEVAM EDECEK.SORUN NE OLURSA OLSUN KAYMAKAM YA DA MILLI EĞİTİM MÜDÜRÜ BU ÇOCUKLARI BAYRAMDAN ALIKOYMAMALIYDILAR.MUTLAKA ÖZEL BIR NEDEN VARDIR AMA BU ÇOCUKLAR O NEDENI ANLAMAYACAKLARDIR,GERÇİ BEN BILE ANLAYAMIYORUM AMA.BEN BUGÜN ÖĞRENCILERIM EVE GELIP NEDEN GITMEDIK DIYINCE (GERÇI ÇOK AÇIKLAMIŞTIM AMA UNUTTULAR GALIBA) ÇOK ÜZÜLDÜM.BAZILARI OLAYI ANLAYAMAZKEN BAZILARI KENDILERINI SORGULAMAYA BAŞLADI BEN ÇOK UĞRAŞIYORUM ONLARI ÖZGÜVENLERINI KAZANDIRABILMEK İÇİN BUNU YIKMAK,EMEĞE SAYGISIZLIK YAPMAK BU KADAR BASIT OLMAMALI.SÖYLEYECEĞİM ŞU BIR INSAN KOLAY YETİŞMİYOR.AMA BİZİ HARCAYAN BÜYÜKLERIMIZ GALIBA KOLAY YETİŞMİŞLER.SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZÜM YOK.TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSIN...

Öğretmenim söyleyecek fazla sözleriniz olmalı.Benim anlamadığım nokta şu böyle bir nedenden dolayı sizin çocuklarınızı kabul etmeme lüksleri yok üzgünüm ne kaymakamın nede milli eğitim müdürünün.
İnsanlar daha doğrusu geleceğe ışık saçan çocukları yetiştirmek hiç kolay değil bende bir çok haksızlıkla karşı karşıya kaldım ama fazlaca inatçıyımdır hepsini bir bir yıktım.Özel gruplarla çok sık birlikte olduğum için sizi ve çocuklarınız anlayabiliyorum.
Benim bir çok arkadaşım özel eğitimde öğretmenler ve onların yaşadıkları sorunlar anlatmakla bitmez ama onlar bugünkü büyük organizasyonlarda yer aldılar.Bende tam 3 yıldır sınıfımda kaynaştırma eğitimi veriyorum ve hertürlü etkinliklerimde bu tür öğrencilerimi öne çıkarmaya yüreklendirmeye çalışıyorum.
Öğretmenim söyleyecek ve sözümüzü dinleyecek hani sizin deyiminizle çabuk harcayan kişiler varya onlar sizin gibi bu yola yüreğini koymuş öğretmenleri dinlemek zorunda.
Bizim gibi çetin cevizler var oldukça kim kimi harcarmış görürüz.

-anezelka-' Alıntı:
ÖĞRETMENİM YOKSA ONLARDAMI BİZDEN KORKUYOR   bir çocuğa bunu dedirtebiliyorsunuz, topluma örnek olması gereken insanların böyle davranmasını kınıyorum. O çocuklara öcü muamelesi yapılmasına , yok

Ne kadar korkunç bir şey bu.. Yani sizin gibi düşünen insanlar olmasa, bu çocuklar sahipsiz mi kalacak, sahip oldukları haklar ellerinden mi alınacak, yapılan haksızlıklara sessiz mi kalınacak???????..

anezelka, buket, yellow, umidekes, dilruba, gülnar,asude
duyarlılığınız için, teşekkürler...:36_3_12:

olmaz OLAMAZ böyle şey ONLARIN SUÇU MUDUR? bu dünyaya ENGELLİ GELMEK!!!

GERÇEK ENGEL O İNSANLARIN BEYNİNDEKİ DÜŞÜNCELER ASLINDA

halen günümüzde bu zihniyetteki insanların üst mevkilerde görev yapması çok yalnış

BENDE BÜTÜN ÇOCUKLARINIZIN o güzel yanaklarından öpüyorum selam ve sevgilerimle

o çocukların suçu ne ki yaaa.birde aileleri düşünmek lazım kim bilir ne kadar üzülmüşlerdir çocuklarına ikinci insan muamelesi yapılınca. bunu yapan üstelik eğitimli kişiler hiç yakışmıyor lütfen biraz duyarlılık.çocukları hazırlayan onlara emek veren insanada yapılan bir saygısızlık bence.arkadaşım sonuna kadar haklısın sinir olup üzülmekte.

teşekkürler arkadasım,desteğin için çok saol.

arkadaşlar benim bir bedensel , bir de konuşma özrü bulunan 2 öğrencim var.bir öğrencimin de 1 hafta önce ayağı kırıldı.bana da 'çıkarma ,gösterin bozulur' dendi.ben yine de ikisine sandalye koydum ve gösteriye kattım.onları görmeliydiniz.dönme hareketini bile oturdukları yerden yaptılar ve o kadar mutluydular ki....bu şekilde düşünen insanları kınıyorum.gösteriler çocukların özgüvenlerini geliştirmek için kullanılmalıdır.onları dünyanın bir kenarına itmek için değil.

ay hocam inanamıyorum. kimin hakkı var onların tertemiz yüreklerini kırmaya

arkadaslar hepnıze desteklerınızden dolayı çok teşekkür ederım.ilk cevabımızı bugün verdık bakalım okulda sergı ıstemışler gösterı ıstemışler sevgılı büyüklerımız bıze çok değer vern büyüklerımız.bende müdürüme ben bızı bayramda görmek ıstemeyen büyüklere gösterı yapamam dedım.bende onları okulumuzda görmek ıstemıyorum dedım eğerkı daha önce okulda çocukları görmemış olsalardı mutlaka çağırıp gösterı yaptırır bu çocukları neden ıstemedınız derdım,ama ben hepsının uğraşını verıyorum.müdürümde çok bozuldu ama istemedım.sergı olmayacak dedım en yakın  zamanda bende işsizler kervanına katılabılırım bakalım hayırlısı....

buket83' Alıntı:
arkadaslar hepnıze desteklerınızden dolayı çok teşekkür ederım.ilk cevabımızı bugün verdık bakalım okulda sergı ıstemışler gösterı ıstemışler sevgılı büyüklerımız bıze çok değer vern büyüklerımız.bende müdürüme ben bızı bayramda görmek ıstemeyen büyüklere gösterı yapamam dedım.bende onları okulumuzda görmek ıstemıyorum dedım eğerkı daha önce okulda çocukları görmemış olsalardı mutlaka çağırıp gösterı yaptırır bu çocukları neden ıstemedınız derdım,ama ben hepsının uğraşını verıyorum.müdürümde çok bozuldu ama istemedım.sergı olmayacak dedım en yakın  zamanda bende işsizler kervanına katılabılırım bakalım hayırlısı....

Helal olsun hocam . Bunu söyleyebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Keşke herkes sizin gibi tepki verebilse. Her şeye sus sus nereye kadar, ne oluyorsa zaten üç maymunu oynamaktan geliyor başımıza. Körüz , sağırız , dilsizis........

bir çocugu mutlu etmek ne kadar kolaysa üzmek bu denli olmamalı devletin engelli eğitimini desteklerken böyle bir konuda köstek olası inalızma kötü.Şu an da yürütülen bir kampanyanın sloganı bir çocuk değişir Türkiye değişirdi.Bur da kimsenin ayrım yaptıgını sanmıyorum.Engelli veya normal diye.
Bu arada bu çocukların beden engelleri olabilir 23 nisan gösterisi yapmalarını engelleyen zihniyet ve bu durumu çocukların psikolojisini düşünmeden pat diye söyleyenlerin Yürekleri engelli.Üzülme çocugum sen beden engelinle barışıp hayatını idame etmeyi ögreneceksin de .Yüreklerindeki engelle yaşadığını zanneden yetişkinler yanlızca yaşadıklarını zannedecek
Sevgiler

çok üzücü ama cannızı sıkmayın sınıftada olsa birsey yapmak güzel biz yanınızdayız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri