Öğrenci sınıf sayıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GÜLAYŞE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar ben bu yıl yönetmelik değişti ve sayı 20 oldu diye biliyorum ama çalıştığım okulda 25 öğrencim var
idarenin de bu konuda tam olarak bilgisi yok!
bu konuyu net bir şekilde bilen varsa beni aydınlatsın lütfen
teşekkürler

arkadaşlar idareciler tek anasınıfında 25 sınırını ibaresini okuyorlar sadece daha doğrusu işlerine o geliyo ondan bizim mevcutlarda fırlıyo haliyle

hocam diğer sınıfa bakmak zorunda değilsiniz bu diğer öğretmenin sorunu.şimdiden öyle alıştırmayın sesinizi çıkartın biraz

tek anasınıflarında ve uygulamalı anasınıflarında sınıf kapasitesi dikkate alınarak 25 e çıkabileceği yazıyor.tek anasınıfı derken okuldaki anasınıfın 1 tane olması mı gerekiyor.Bunu iyi yorumlayarak dilekçe verilip dilekçenin cevabına göre hareket edilmesi gerekiyor.Çocukların başına birşey geldiğinde kim olacak sorumlu bize 25 öğrenciyi verenler mi?O zaman müfettiş gelip senin yönetmelikten haberin yok mu derse çıkarıp verilen cevabı gösterelim.

arkadaşlar merhaba ben de bu yıl il içi tayinle okul değiştirdim.sınıfım 20 kişi ama çok değişik çocuklardan oluşuyor,iranlı,kanadalı,japonya lı öğrencilerim var ve bunlar türkçe bilmiyor,ve türkçe bilmedikleri için hiç konuşmuyorlar çok sessizler ben her şeyi dokunarak anlatmaya çalışıyorum,üstelik ilginç olan ailelerini de hiç göremedim çocuklar tek başlarına geliyorlar hiç malzemeleri yok valla bul yıl çok uğraşacam gibi allah hepimizin yardımcısı olsun....

benim sınıfımda busene 22 öğrenci var hepsi5yaş grubu sınıfım küçük öğrncilerimde hareketli olduğu için çok zorlanıyorum. okul başlayalı 8gün olduğu halde çocukların hepsiyle birebir iletişimi bile tam sağlayamadım. 8-5çalışıyorum bu yoğunlukla bütün sene nası geçecek bilmiyorumm.

ayrıca 37kişilik sınıfı olan arkadaş bence şikayet etsin yasak olan bişey nasıl uygulanıyor bi çaresi bulunmalı....öğretmeniiimmmm ezdirmeyinn kndiniziiii.. olan bize oluyor

arkadaşlar idareciler tek anasınıfında 25 sınırını ibaresini okuyorlar sadece daha doğrusu işlerine o geliyo ondan bizim mevcutlarda fırlıyo haliyle

Arkadaşım, tek anasınıfı ibaresinin yanında "sınıf kapasitesi göz önünde bulundurularak" ifadesi de yer alıyor. O yüzden sınıfın büyüklüğü yeterli değilse, tek anasınıfı da olsa 20 den fazla öğrenci alınamaz.

peki sınıf sayılarında alt sınır nedir en az kaç sınıfla yeni bir sınıf açılabilir?8 öğrencim var sınıfım kapatılabilirmi.

Öğretmenim merhaba.10 kişiden az öğrenci olma durumunda sınıf kapatılıyor diye biliyorum.25 ten fazla öğrenci olması durumunda da 2. bir sınıf açılabiliyo.

ben 25 öğrenciye razıyım ama benim sınıfım tam 32 kişilik 2 ye bölünecek diyor müdür ama bakalım ne zaman? 8.30 ve 12.30 arası olduğu için şimdilik katlanıyorum.

arakadaşlar uygulama sınıfında çalışıyorum şu anda 9 öğrencim var birisi daha gitmeyi düşünüyor. sayı 8 e düşecek. sınıfım kapanacak galiba
ne yapmalıyım yarın alan taraması yapacağım ardından ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum herkese iyi çalışmalar.

arakadaşlar uygulama sınıfında çalışıyorum şu anda 9 öğrencim var birisi daha gitmeyi düşünüyor. sayı 8 e düşecek. sınıfım kapanacak galiba
ne yapmalıyım yarın alan taraması yapacağım ardından ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum herkese iyi çalışmalar.

alan taramasında toplamaya çalış.idarecin sınıfın kapatılmasını istemiyosa resmiyette 10 öğrenci geliyormuş gibi gösterebilirsin.

benimde 10 öğrencim var
geçen senede 10 du

28 öğrencim var 19 u erkek gerisi kız hayatımda bukadar yorulduğumu bilmiyorum. çok hareketli afacanlar allah bana ve öğrenci sayısı fazla olan tüm öğretmen arkadaşlarıma yardım etsin.saolsun kız mesleklerde stajer göndermiyor. off off

evet gerçekten allah yardımcınız olsun ama az öğrenci olmasınında bazen dezavantajları oluyo....

Benim sınıfım 30 kişi va hala sınıfa kayıt yapmak isteyen velilerle tartişıyorum kapıda ...
Zaten 5 kişi sınırı fazlasıyla zorlamısşlar....
ve bu sınıfa cocugunu getırmek isteyen veliler var.... ama 30 kişiye ne verebilirim...

evet 15 öğrenciylede çalıştım sıkıcı 22 idi gecen senekı okulum 25 gayet ıyı... tabı hepsi 6 yas ve özel durumu olan olmadıgı surece...

ben merkez köydeyim.köy büyük olmasına rağmen 6 yaş öğrencisi toplam 10 kişi.olsa daha alacağızda yok maalesef.

Ben de köyde görev yapıyorum. Sınıfım 9 erkek, 8 kız; 17 kişi.

arkadaşlar öğrenci sayım gün geçtikçe artıyo dün 28 idi bugün 29 oldu arkadaşım öğrenci sayısının önceden 25 di yeni kanuna göre 20 olarak değiştirildiğini söyledi. varmı böle resmi bir yazı varsa nolur bana gönderin en kısa zamanda noluuur kafayı yicemm.

arkadaşlar öğrenci sayım gün geçtikçe artıyo dün 28 idi bugün 29 oldu arkadaşım öğrenci sayısının önceden 25 di yeni kanuna göre 20 olarak değiştirildiğini söyledi. varmı böle resmi bir yazı varsa nolur bana gönderin en kısa zamanda noluuur kafayı yicemm.

yönetmeliğe bakmanız yeterli hatta son zamanda tekrar değişiklik yapıldı onları da takip etmiş olusunuz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri