Öğrenci sınıf sayıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GÜLAYŞE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sağlık ocağından 2oo3-2004 doğumluların kaydını çıkar ev ev dolaşıp ikna yeteneğine kalmış bişey,parasız dersen inan okadar çok öğrencin olurki

muhtar size yardımcı olur bu konuda.bana listelerini vermişti tek tek aradım evlerine gittim.cami imamınında katkısı oldu insanları ikna etmede.ben 9 tane toplayım dderken (O ZAMAN 9 YETERLİYDİ)
bi baktım 17 olmuş.alında daha fazla olur duda yükseklik korkum yüzünden olmadı.geçmem gereken bi köprü vardı korkudan geçemedim.tabii bldğimiz köprülerden bahsetmiyorum.:) hepsi olur yeterki isteyin.kolay gelsin.ha bide anonslarla duyuru yaptık.

arkadaşım eğer anaokulunda boş kadro varsa seni oraya görevlendirmeleri muhtemel.bu arada bizimda fazla öğretmene iğtiyacımız var 100 çocuk kayıt yaptırdı ve daha kayıt olur boş anasınıfı olmasına rağmen müdürümüz yeni sınıfı açmıyo gelmeye ne dersin?

öğrenci toplaman lazım sağlık ocağına gidip çocukların yaş gruplarına göre baıp telefonlarını alıp arayarak yönlendirbilirsin

bir anaokulunda görev yapıyorum. tam gün yarım gün sınıf seçiminde müdür öğretmenlere sınıf verirken kıdem sırasını gözetmek durumunda mı yoksa bir sene yarım gün bir sene tam gün olarak sıra mı izleniyor. lütfen bu konu hakkında bilginiz varsa yazın

eğer adaleti sağlamak istiyorsa bir yıl tam ,bir yıl yarım yapmalı ama öğretmenlerin isteği de önemli yada özel durumu varsa (hamilelik yada hastalık) o zaman öğretmene tölerans tanınmalı..

bende sırf bu neden de tayin isterken hiç anaokulu yazmadım çünkü çok yoğun ve zorlayıcı oluyor tam gün çalışmak..

anaokulundayım ve artık burda çalışmak adaletsizlikler yüzünden ve müdürümüzün ben yaptım oldu,böyle olacak tavırlarından dolayı kesinlikle istemiyorum,buyıl tayin istemeyi bile kesinlikle düşünüyorum....Hiçkimseye de anaokulu tavsiye etmiyorum.Değil kıdem hocam hiç birşey farketmedi bizim okulda dağılımda ve kimseninde istediği olmadı.Müdür hariç, keyfine göre verdi.

Ben her sene 30 öğrenci okutuyorum.

25 beş öğrenciden sonra 2. bir sınıfın açılması gerekir aslında ...

hayır hocam o sayı 20 ye düştü yönetmelikte ilgili madde değişti

benim her yıl 25 ten aşağı olmazdı buyıl 15 ama kayıtlar devam ediyor..

bu yılmı yönetmelık değişti çoğumuzun haberi yok

benim 4 kaydım varmış sabahçıyım bu arada... idare erken başlıcağını sölemediği için gelen yok...
öğlenci grubun 16 kaydı var...sanırım alan taramasına çıkıp öğrenci bulucam...

28 tane bıcır da ben de var

öğrenci sayım 20 .

benim 24 benimle birlikte 4 sınıfız onların 27 buna ek olarak bir sürü yedek var.hazır bir sınıfımız var ama müdürümüz öğretmen istemiyo.bu nasıl sizce?

merhaba ben izmirin kemalpaşa ilçesine yeni atandım. çok umutlu başlamıştım öğretmenliğe ama tam bir hayal kırıklığı oldu benimki. bir ilköğretim okulundayım ve okulda iki tane anasınıfı var. ama 2. öğretmen henüz olmadığı için müdürümüz iki sınıfıda bana verdi. okul tam gün. sınıfın birini sabah birini ise öğlen alıyorum. İki sınıf mevcudu toplam 60 şuan ve hala yeni kayıt almaya devam ediyorlar. tam sabah 30 çocuğa uyum sağlamaya başlarken sonraki sınıf geliyor. ikinci öğretmen gelmeden velilerden kırtasiye malzemesi istememe de izin vermiyorlar. (2. öğretmenin gelmesi bir ayı bulabilirmiş bu arada.) sürekli hareketli oyunlar oynayarak vakit geçiriyoruz. birde sınıfımda cirit atan farelere yorum bile yapamıyorum artık. öğretmenliğe başlayalı henüz bir hafta oldu ama ben bunalıma girdim bile... çıkış yolu bulamıyorum...

merhaba ben izmirin kemalpaşa ilçesine yeni atandım. çok umutlu başlamıştım öğretmenliğe ama tam bir hayal kırıklığı oldu benimki. bir ilköğretim okulundayım ve okulda iki tane anasınıfı var. ama 2. öğretmen henüz olmadığı için müdürümüz iki sınıfıda bana verdi. okul tam gün. sınıfın birini sabah birini ise öğlen alıyorum. İki sınıf mevcudu toplam 60 şuan ve hala yeni kayıt almaya devam ediyorlar. tam sabah 30 çocuğa uyum sağlamaya başlarken sonraki sınıf geliyor. ikinci öğretmen gelmeden velilerden kırtasiye malzemesi istememe de izin vermiyorlar. (2. öğretmenin gelmesi bir ayı bulabilirmiş bu arada.) sürekli hareketli oyunlar oynayarak vakit geçiriyoruz. birde sınıfımda cirit atan farelere yorum bile yapamıyorum artık. öğretmenliğe başlayalı henüz bir hafta oldu ama ben bunalıma girdim bile... çıkış yolu bulamıyorum...

ikinci sınıfı neden kabul ettiniz.benim okulumda da öğretmen yok ama diğer grup öğrencileri gelmiyor.bildiğim bir anaokulununda öğretmeni gelmedi onlarda öğrenci ve veliyi mahrum etmemek adına geçen yıl çalıştırdıkları usta öğreticiyi yeni öğretmen gelene kadar çalıştıracaklar.ellerindeki mevcut öğretmenlere alın bu çocukları paylaşın yeni öğretmen gelene kadar idare edin demediler. işin özü kimseyle kavga dövüş etmeye gerek yok istediklerimizi yaptırmak için sadece haklarımızı iyi bilmek yeterli .umarım hakkınız olanı alırsınız.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri