Öğrenci sınıf sayıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GÜLAYŞE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
benim şu an için 13...şükrediyorum sizlere bakınca ama bi tanesi hala ağlıyo nasıl alışcak bilmiyorum:( onla ilgilenmekten diğerlerine zaman ayıramıyorum:( herkse kolay gelsin arkadaşlar....

Ben de 30 öğrenciyle başladım Diğer sınıfın öğretmeni olmadığı için iki sınıf öğrencileri birleştirildi Bir ay böyle idare etmem istendi Şimdi de çocuklar bana alıştılar Tekrar başka bir öğretmene gitmek onlar için çok zor olacak.tabi bende onlara çok alıştım.Bir sürü mezun var ama ne yazık ki karşılarında kpss var

benim 12 öğrencim varr tabi bazı sorunlar olsa idare ediyoruz. herkse allah kolaylık versin.

geçen yıl 23 tü hocam mevcut. bu yıl 32. evet sınıf çok, diğer sınıflarında 28, 30 mevcudu var. 25 ten fazla alınmayacak deniyor, bunu müdürümüze ilettiğimizde "sınıflar en fazla 25 kişi olacak deniyor ama yeni öğretmen istediğimizde 25+10 olmadan yeni öğretmen veremeyiz cevabını alıyoruz" diyor bize... gerçekten böyle birşey mi var? nedir anlamıyorum ki?... yani bunun sınırı 25 ise 25 tir değil mi, artı 10 nerden çıkıyor?

Ne demekse hocam eski köye yeni adetler getiriyorlar işte. En az 10 kişiyle sınıf açılıyor ya... Her sınıftan 25 in üzerini alsalar 25+10 olacak zaten. Sınırları takan yok 1 çocuktan 2 çocuktan ne olacak ki deniyor. Ha 25 ha 28 sekiz eğitimi düşünen yok maalesef:(

Benim 24 öğrencim var.ilk defa bu kadar çok öğrencim var. 17. yılımı çalışıyorum. çok zor olacak.

selam ağlayan öğrenciyle uğraşmayın bırakın gitsin bu ailenin sorunu her şeyi bizden beklemesinler....birazda kendileri uğraşsın biz ne yaptıkta bu cocuk bu hale geldi diye....

arkadaşım bunun kolaylıkla ilgisi yok .41 çocukla çalışman yasal değil,sen hakkını aramazsan kimse yardım edemez.okul öncesi eğitim kurumları yönetmeliğini müdürüne bir göster istersen ve en önemliside önce sen oku.onun dışında bir uygulama yapılamaz

arkadaşlar bir arkadaşımın dediği gibi müfettiş şöyle yap diye bir öneride bulunuyor,milli eğitimden birileri olur olur diyor,onu da alın bunu da alın deniyor.Herkes kuralı kaideyi biliyor kimseye açıklama yapmaya gerek yok aslında ama durum değişmiyor işte...

arkadaşlar ne 20 si ne 30 u.yönetmelik 25 diyorsa o sayı 25 tir.41 öğrnciye 2 öğretmen mi bakıyor anlamadım şimdi.eğer tek ise saçmalık ötesi olur.nasıl bir sınıfta nasıl bir düzenle oturuyo bu çocuklar.bende 25 tane var yine zor oluyo.bu işte bi yanlışlık var...

ya nasıl olur su anda bızdede 38 var 2öğretmenız ben ayrı sıfa gecıcem sınıfın işlerı var bıraz 2 kişi bıle mahvoluyoruz 41 tek nedemek

aynı problem bendede var.çocukların seviyelerine göre etkinlik yaptırıyorum 6 yaşında olanlara iki etkinlik veriyorum bu şekilde idare ediyorum ama gerçekten çok zor oluyor

benim grubum bu sene 4 yaş.başlıbaşına çaba gerektiren bir grup zaten.hangi mantıkla 4 ve 6 yaşlar birleştirilmiş.4-5 ya da 5-6 olsa neyse diyeceğim ama 4-6 yaş....bence olmamalı.

bencede olmamalı ama eğer varsa sınıfın genel yaş ortalaması ne ise ona göre etkinlik yapmak daha iyi

seninde hakların var ve bu çocuklarada yazık

Allah kolaylık versin derim

Bu Dönem Yeni Bi Okula özür Durumundan Atandim öğrenci Sayim çok Az Artirmazsam Görevlendirme Yapacaklar Bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevinirim.

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR gokyuzuperisi... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

2003 doğumlu öğrencileride kayıt edebilirsiniz. sağlık ocağından 2003 ve 2003 dolumlu çocukların listesini çıkarttırıp aileler görüşerek vb yollarla

ZERRİN HOCAM haklı sağlık ocağına git ve tüm 2002 kayıtları iste eğer sayı yeterli değilse 2003 leri al,hatta sağlık ocağından aldığın listeden araştır ve aileyi ziyaret et yollamaları için kolay gelsin canım

muhtar size bu konuda yardımcı olabilir.Çocukları belirleyip evlerine gidip aileleri ikna edebilirsiniz.Bir yıl bende yapmıştım.Faydasını gördüm.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri