Öğrenci sınıf sayıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GÜLAYŞE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam bunu mutlaka milli eğitimle görüşün...bi çözüm getirirler size....

şikayet Edebileceğiniz Heryere şikayet Edin.kabul Etmeyin.üstelik Mahrumiyet Yeri Değil,bilinen Bir Anaokulu.ne Demek 41 öğrenci.sizi Ne Zannediyorlar.o çocuklarada Yazik.yönetmelilk Diye Bir şey Var.ben Sayiyi Duyunca Sinir Oldum.birde Böyle Bir Durumla Karşilaşsam Ne Yapardim Bilemiyorum.hakkinizi Arayin Derim Yoksa Seneye 8o Leri Görürsünüz Heralde

istanbuldada bu sorunlar var ama hiçbişey çözüm getirilmiyor neden daha çok gelir elde etmek için haddinden fazla çozuğu almalarına izin veriliyor, hatta abarttıp yaşı çok küçük çocuklarda anasınıflarında öğrencimiz oluyor. BU CİDDİ Bİ PROMLEM ama biz öğretmenler buna hiç bişey yapamıyoruz,yönetmeliği herkez biliyor ama her sınıf heleki öğlenci sınıflar 25 in çok fazla üstünde benim sınıf mevcudum belli değil 2 hafta sonra bende bu konuda sıkıntı yaşıcam gibi hissediyorum, bende yazarım mevcudumu arkadaşlar:)

2,sinif Açilmasi Gerkeli Değil Mi Hocam?????yönetmelikte Bukadar öğrenciye 2.sinif Açilmasi Gerektiğine Dair ????

iyide arkadaşım yönetmelikte..en fazla 25-öğrenci diye geçmiyormu..kesinlikle 2.sınıfın açılması lazım yoksa o sınıfta dersmi yapılır hem sizin için çok zor hem öğrenciler için..ALLAH yardımcınız olsun..

arkadaşlar işin içinde o kadar işler dönüyor ki,o dönen işleri de duymuyor değiliz tabi,müdürümüz 25 sınırını hiç duymadı mı yani,bunu söylemeye gerek mi var???

mevcut 25 i geçti mi 2. kadro açılır yönetmelik böyle bildiğim kadarıyla.
ortam eğitimi etkileyen en önemli faktörlerden biridir.anasınıfı için 25 limiti koyulmuşsa buna uyulması gerekir ama yöneticiler para gözüyle baktıkları sürece bu mevcutlar 41 de olur 51 de olur.allah sabırlar versin.

Hangi okul merak ettim. 41 kişi olması yasal değil.

okul idaresi ile konuşup yönetmeliği hiç göstermeyi denemediniz mi.bence de milli eğitime bunu bildirin.bu size yapılmış büyük bir haksızlık eğer susarsanız,41 kişilik bir mevcutla mesleğinizden bile soğuyabilirsiniz.bir sınıfa 25 bile fazla geliyor ,yeterince ilgilenemiyorsunuz.41 kişiye nasıl yeteceksiniz.hakkınızı arayın arkadaşım

ya böyle bişi olamaz....biz burda öğrenci bulamıyoruz başka yerde mevcut 41...sınıf kesinlikle bölünmeli...

Yönetmelik belli bunun üstüne 41 kişi bir sınıfa alınıyorsa öğretmende tüm haklarını iyi bildiği için mutlaka çözüme kavuşturacaktır hemde fazla söze gerek kalmadan.Benim merak ettiğim kadrolumu ,4b limi ,usta öğretici olarak mı görev yaptığınız.İlk iki şıkka giriyorsanız bu sorun bile olamaz bir güzel açtırırsınız ikinci sınıfı.Eğer 3. şıktansanız bu pozisyondaki arkadaşlarımızın büyük haksızlıklara uğradığını görüyor ve duyuyoruz.3. şıktakilerin işi zordur.

Arkadaşlar sınıf sayılarının 25 den 20 ye indirildiği yada indirileceği hakkında yorumlar yapmışsınız .Acaba bununla ilgili resmi bir yazı falan varmı?

maaşallah maaşallah yani hakikaten hocam ne böyle biz 10 12 zor buluyoruz siz 41 çok iyi ve allah kolaylık versin acil ikinci sınıf açmanız gerekiyo sanırım kolaylıklar....

Allah Sabir Versin Ne Diimmm.))

Allah kolaylık versin....eğitim verme açısından zorlanabilirsiniz umarım sınıf alanınız geniştir.

Allah Sabir Versin Ama Arkadaşlarinda Dediği Gibi 2.bir Sinif şart O Sinifta Verimli Bir Eğitim çok Zor Olur Sende çok Yipranirsin..ayrica Bizde çocuk Kitliği Var Sanki çocuk Bulsak Seviniyoz:-)

ala ala ya iki öğretmenle anca ilgilerini toparlayabilriisniz çok zor ya ALLAH yardımcınız olsun

Hocam bu ciddi bir konu bu mevcutla hiçbir şey yapılmaz bence şikayet edin çok yıpranırsınız yazık olur.Ayrıca eylem hocam 20 mevcut yönetmelikte varmı ben 25 diye biliyorum ama 20 ise çok sevinirim açıklarsanız mutlu olurum.

Sınıf mevcudu üst sınırının 30'a çıktığını söyledi bir arkadaşım ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Benim sınıfımda 26 öğrenci olmasına rağmen çok tedirginim.Bir oyun oynatırken,hepsi birbirine çarpıyor,düşüyorlar.40 mevcutlu bir sınıfta etkinliklere hakim olmak mümkün değil..

ne diyorsun ya..böyle saçmalık mı olur o kadar bilinçsiz yöneticilerle mi çalışıyorsun.bir ilköğretim ya da lisede bile bu sayı çok fazla.o zaman eğitimden nasıl söz edilebilir..hem senin canına yazık değil mi?hakkını sonuna kadar aramalısın.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri