Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
hocam sınıf süper olmuş her şeyde emek olduğu çok belli.siz unutulmayan öğrenci olarak kalacaksınız o minik kalplerde.sizi seviyoruz emeğinize sağlık

ne hale gelmiş sınıfın çok değişmiş canım emeğine sağlık...tebrik ederim kutluyorum seni...

hocam ellerinize sağlık... ilk hline göre çok iyi olmuş sizin ellerinizde dahada güzelleşeceğine eminim...

gerçekten emeğinize sağlık..büyük bir başarı...ayrıcao çocukları o halde gördüğümde ağlamamak için kendimi zor tuttum...:ggggdw:

Arkadaşlar Kusura Bakmayin öncelikle Güzel Yorumlariniza Karşilik Yazamadim Telekomun Grevinden Dolayi Daha Az önce Geldi Net 2 Haftadan Beri.hepinize çok Teşekkürler Güzel Yorumlariniz Için.sevgilerimle

ilk resimleri görünce burdaki çocuklarla kıyasladım çok üzüldüm ama eğitim nerde olursa olsun ne şartlarla olursa olsun emek verildiği takdirde laik ini buldğunu kanıtlamışın eline yüreğine sağlık... öğrencilerinle nice başarılar kazanmanı temenni ediyorum.

güzel mesajın için çok teşekkürler hocam

helal hocam sanaa sen supersın ayakta alkıslamak lazm

:36_3_12::36_3_12:gercekten baya degışım var.ellerine saglk.tebrık ederım.

sizi kutluyorum azminizin devamını diliyorumm.siz gibi hocalara ihtiyacımız var.. ellerinize sağlık

Hepinize Güzel Mesajlariniz Için Tek Tek Ve Yürekten çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar

canım ögretmenim okadar duygulandımki anlatamam bende 3 sene köyde çalıştım o günlerim geldi aklıma,ordaki öğrencilerimi okadar özledimki...meger öğretmenlik oralarda daha bi kutsalmış.sana minicik yavrularınla basarılar diliyorum ögretmenim,sakın pes etme çünkü o kuzucukların senin gibi öğretmene ihtiyaçları var...

cok sevindim ilk halini görünce içim parcalanmıstı allah razı olsun o miniklere cok buyuk bisey yaptın hocam

Allah Hepimizden Razi Olsun Inşallah Arkadaşlar.teşekkürler Güzel Mesajlariniz Için:)))

bende 1 yıl elazığın bir köyünde çalışmıştım.emeklerinizden dolayı sizi tebrik ederim.

rica ederim hocam.güzel mesajlarınız için teşekkürler

gerçekten azminize hayran kaldım.tek kelimesiyle süper.ben de 3. sınıf öğrencisiyim.ve bukadar zor şartların olduğunu görmemiştim.hepimize çok iş düşüyor.inşallah bende biran önce başlamak istiyorum.ellerinize sağlık.başarılarınızın devamını diliyorum...

valla hocam ben bayıldım. bu harika bişey. insan VAY BEE demekten kendini alamıyo. tebriklerrrrr hocam. BAŞARILARRRRRRR.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Hocam Valla Çok GÜzel OlmuŞ Bende Bundan Bİraz Daha Farkli Bİ Sinifa Sahİptİm Ama GerÇekten İnsan BİŞeyler Yapmak İsterse Mutlaka Oluyor.ellerİnİze SaĞlik:36_15_4:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri