Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
alkışlıyorum hocam, azminizin bi çoklarına örnek olması dileğiyle...

teşekkürler arkadaşlar.sizlerin sayesinde.

Hocam ellerinize sağlık gerçekten de çok iyi bir iş çıkarmışsınız.

çok harika bravo size umutsuzluğa kapılmadan azimle sınıfı süper yapmışsınız. Harika teşekürler hocam

rica ederim arkadaşlar.inşallah herşey çok daha güzel olur

Teşekkür Ederim Meryemciğim Güzel Yorumun Için...beğenmene Sevindim

Bizim ömrümüzde,irmaklar Vardir,köpüklerinde Hayallerimizi Yüzdürdüğümüz,bizim ömrümüzde Dostlarimiz Vardir,özel Günler Ayri Geçtiğinde üzüldüğümüz ,sitemizdeki Tüm Emeği Geçen Yöneticilerimiz Ve Arkadaşlarimiz Nice Nice Bayramlara Sağlikla Ulaşmaniz Dileği Ile Sevgiler Selamlar.

esma hocam çok sevindim..eminim ki sizde çok mutlusunuzdur..size iyi çalışmalar ve mutlu paylaşımlar

Hepinize Tek Tek Ve Yürekten Teşekkürler Arkadaşlar Güzel Yorumlariniz Için.sizlerin Sayesinde...sevgilerimle

süper bi çaba örneği...elinize emegınize azminize sağlık öğrencılerınız sizin gbi bir öğretmenleri oldugu için çok şanslılar...

ne denir ki muhteşemsiniz hocam...harika olmuş herşey..emeğinize sağlık..Allah yolunuzu açık etsin inşallah

süper bi çaba örneği...elinize emegınize azminize sağlık öğrencılerınız sizin gbi bir öğretmenleri oldugu için çok şanslılar...

TEŞEKKÜRLER HOCAM

deria83 ne denir ki muhteşemsiniz hocam...harika olmuş herşey..emeğinize sağlık..Allah yolunuzu açık etsin inşallah

AMİN HOCAM HEPİMİZİN İNŞALLAH.TEŞEKKÜRLER

çok çok güzel olmuş hocam ellerine,yüreğine sağlık...o çocukların gözlerindeki ışıltıyı görmek herşeye bedel bence...

bcm allah yardımcın olsun dıyecek baska bısı bulamıyorum inan

hocam sizi çok iyi anlıyorum allah kolaylık versin size.

elinize sağlık ... başarılar diliyorum esma hanım......biz burda görgüsüz ve cok bilmiş şehir cocuklarıyla uğraşıyoruz içlerinde bir damla sevgi yok sizinkiler pırıl pırıl ... başaralar diliyorum.

çok güzel olmuş sınıfın gerçektende emeğine sağlık 2007-2008 eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.Bide ilk okulunun dıştan bir fotoğrafını çekmiştin onu bilgisayarımda arka plan olarak resimledim. ona bakıp öğretmenliğin kutsalıgını ve bizim eğitimizi bekleyen yüzlerce çocuk olduğunu hatırlamam için ....

ellerine emeğine sağlık hocam daha ne denilebilirki çoooooook farklı tabii her zaman en iyisini istemek aramak lazım en iyi sınıfları kullanabilmen dileğiyle

eline sağlık hocam..eskisinden kat kat güzel olmuşşş...güle güle kallanın............

Kutluyorum Esma cım canım benim ya gerçekten çok çalışmışsın ellerine emeğine sağlık...İlk fotoğrafların beynime kazınmıştı ve çok canımı acıtmıştı... Şimdi ise azimli bir öğretmenin neler yapabileceğini çok iyi göstermişsin bizlere... Eminim daha çok ihtiyaç vardır umarım en kısa zamanda bu ihtiyaçların karşılanır. O güzel çocuklarınla mutlu başarılı bir yıl diliyorum...
Dilerim artık öğretmenler ve çocuklar bu ülkede hakettikleri gibi ortamlara haklara sahip olurlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri