Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
rabbime şükredeceğim....

birşey sormak istiyorum mezun olduğunuzda diplomada anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi diyemi geçioo yoksa sadece eğitim fakültesimi çook merak ediyorumm mezun olanlar lütfennn.....

teşekkür ederim tuba07....

büyük bi ohh diyeceğim tabi iş diplomayla bitse ohhh diyeceğiz ama nerde birde kpss var vs vs aman ALLAH hepimize kolaylık versinnnnnnnn

önceki mesajımda böyle demişimmmmm eh bi OHH diyeyim galiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bende final mezunuyummmmmmmmmmmm
sonunda bitti:)))))))))

valla diplomayı alır almaz hemen kpssye deli gibi çalışmaya başlıcam zaman kaybetmeyi hiç istemiyorum..eğerki atanırsam tercihlerim hep ücretli olarak çalıştığım yerler olacak bu seferde kadrolu olarak görsünler beni....umarım bu dileklerim bir an önce gerçekleşir...benim gibi bütün çalışanlar inşallah bir gün kadrolu öğretmen oluruz...

ben bu sene 4.sınıfa geçtim.mezun olma fikri için sneyi beklemem gerek.ama en önemli şey kpss ve diplama. umarım herkes ideallerine kavuşur. kadro düşünüyorum hemde yüksek puanlarla. herkese şimdiden başarılar.

ben mezun olunca diplomamı fotokopiyle çogaltıp çogaltıp 5 yıl boyunca yanlarında çalıştıgım ünv mezunlarının gözüne sokucam ancak o zaman beni ögretmen statüsünde görme zahmetinde bullunurlar heralde (evet diploma çok önemli ama tecrübe daha önemli bence hele birde okul öncesinde)

valla daha 2.sınıfım mezun olunca şunu yapcam desem yalan olur bakalım ozaman gelince ne olck ama büyük ihtimal sevinçten havalara uçacağım kesin

Daha yeni başlıyorum:)o zaman bir gelsin içimden ne geliyorsa onu yaparım diye düşünüyorum şimdilik...

bitti halâ hayal gibi ama bitti:)

benm için çok erken.. daha 1 ci sınıf öğrencisiyim:(

allahıma sükürler olsun derimmmmmm ..;)insallah kaliteli yerlerde de calısmayı nasıp eder ..

bende 360 tane fotokopisini çıkarıp duvarıma duvar kağıdı yapıcam diyodum......aldım da ne oldu....diplomamı almaya gittiğim gün yağmur vardı ve ben üşüttüm ve o günün anısına hastalandım....çok hevesliydim ama ne oldu hastalandım hala toparlanamıyorum....şuanık sadece çekmecede en üst sırada duruyo ...birinciliği kimseye kaptırmıyo okadar:)

aldığım an almanyaya evlenmeye gidicem ve orda çalışmicam... boşa yani ama üniversite mezunu olmak maksat.. burdan gittiğimde arkamdan okulu bıraktı demesinler....
zaten 3 yıllıkta öğretmenim yeter.. sabır kalmadı 2 yaşta çalışa çalışa.2010 haziran sonu dedinmi beni kimse bulamaz tr.yede. boş bi kağıt...

ben mezun olmak ıstemiorummm :( :( :(

Kpss yüzünden pek bir şey yapmaya fırsat kalmayacak sanırım :/ Ben esas yapacaklarımı çalışmaya başlayınca yapıcam :))

mezun olunca şu an yaptıklarımdan pek farklı bişiy yapmıycam kpss için yine ders çalışcam:(umarım emeğimizin karşılığını bir an önce alırız.....

Yerleşince artık Öss lafını duymak istemiyordum,şimdi de Kpss çıktı...360 fotokobi güzelmiş ama:))

Benim mezun olmama çooooooooook var daha:)
Bende diplomamı alınca muhtemelen çerçeveye koyup duvara asarım :):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri