Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.okuloncesi.org
@nesslyhan
Arkadaşlar mezun olduğunuzda yapacağınız ilk şey ne olacak ? planlarınız vs? HADİ BİZLERLE PAYLAŞIN ....   :)

Diplomamı alır almaz gidip çerçeveleteceğim ve anneme götürüp gözünün önüne bir yere koyacağım. Annem bana senden bir baltaya sap olmaz derdi hep. Olup olmadığını ona göstereceğim. Teşşekkür ederim.

Diplomayı aldığım an kurban kesip öğrencilere dağıtacağım.

arkadaşlar harikasınız..umarım en kısa zamanda olur... :)

biran önce çalışma hayatına atılmayı planlıyorum :D çocuklarımla tanışmayı nasıl istiyorum bir bilseniz...

ARKADAŞLAR İNŞALLAH TÜM DİLEKLERİNİZ VE İSTEKLERİNİZ GERÇEKLEŞİR... :)

ben diplomamın fotokopisini çektireceğim ve okulumuzun müdürüne götürüp vereceğim üstünde de "istifaaa ettimmm yaşasınnnn" yazacak...belki ona karşı olan duygularımı da belirtirim:)ama bu pek hayırlı olmaz:)

hayali bile beni çok mutlu etti:):):)

hemen evlenecem(allah nasip ederse)

yok abi ya ozamana kadar 24 yaşına gelecez tam zamanı hemen iki çocuk acele tarafından ne stresi artık kendi bir ailem olacak en azından yalnızlık çekmeyeceğim............:):)

hocam senin ilk işin bence at gözlüğüyle bakanlardan kurtulmak olsun...

hocam işsiz kalabilme ihtimali en düşük bölümlerden birisindesiniz

diğer bi mevzu rızık veren allah .... onlar değil ...

bedirhana katılıyorum.olay sende bitiyor onları frenlemekde , onların işini kolaylaştırmak da senin elinde.... istekli ,istikrarlı ve yürekli olacaksın ben başaracağım diyeceksin....EMİNİM Kİ BUNU BAŞARACAK GÜÇTESİN ... :)

insan okulu bitirince sıcak kumlardan serin sulara gibi oluyo..sınavda başarılar

teşekkür ederiz hülya ... :)

büyük bi ohh diyeceğim tabi iş diplomayla bitse ohhh diyeceğiz ama nerde birde kpss var vs vs aman ALLAH hepimize kolaylık versinnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,ALLAH (cc) herkesin yardımcı olsun...

sevgili deniz umarım beni yanlış anlamamışsındır , çok üzülürüm.haklısın hepimizin çevresinde bu tarz şeyler yaşanıyor . söylemek istediğim şuydu ; güç de bilek de sende , karşıdaki bileği bükmelisin ... istersen yaşadıklarımla ilgili özelden mesajlaşabilirim...emin ol kolay olmadı..ki açıköğretimli olmanın getirdiği tabu en büyük sıkıntı zaten... kolay gelsin ...

Mezun olunca, yapacağım ilk şey o kadar çok şey var ki...Ama ilk yapacağım şey heralde sevinçle sevdiklerimin boynuna sarılmak ve onları öpmek olurdu sanırım.

HEMEN KPSS YE GİRECEM VE BÜYÜK BİR GURURLA GÖRVİMDE BAŞARILI OLMAYA ÇALIŞACAM DÜŞMANLARIMI ÜZCEM :)))))))9

ben mezun oldum. şimdiki ilk hedefim kpss yi kazanmak.ondan sonrada les kısmetse inş.

Arkadaşlar umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir.tabi benimde :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri