Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birşey sormak istiyorum mezun olduğunuzda diplomada anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi diyemi geçioo yoksa sadece eğitim fakültesimi çook merak ediyorumm mezun olanlar lütfennn.....
valla diplomayı alır almaz hemen kpssye deli gibi çalışmaya başlıcam zaman kaybetmeyi hiç istemiyorum..eğerki atanırsam tercihlerim hep ücretli olarak çalıştığım yerler olacak bu seferde kadrolu olarak görsünler beni....umarım bu dileklerim bir an önce gerçekleşir...benim gibi bütün çalışanlar inşallah bir gün kadrolu öğretmen oluruz...
ben bu sene 4.sınıfa geçtim.mezun olma fikri için sneyi beklemem gerek.ama en önemli şey kpss ve diplama. umarım herkes ideallerine kavuşur. kadro düşünüyorum hemde yüksek puanlarla. herkese şimdiden başarılar.
ben mezun olunca diplomamı fotokopiyle çogaltıp çogaltıp 5 yıl boyunca yanlarında çalıştıgım ünv mezunlarının gözüne sokucam ancak o zaman beni ögretmen statüsünde görme zahmetinde bullunurlar heralde (evet diploma çok önemli ama tecrübe daha önemli bence hele birde okul öncesinde)
bende 360 tane fotokopisini çıkarıp duvarıma duvar kağıdı yapıcam diyodum......aldım da ne oldu....diplomamı almaya gittiğim gün yağmur vardı ve ben üşüttüm ve o günün anısına hastalandım....çok hevesliydim ama ne oldu hastalandım hala toparlanamıyorum....şuanık sadece çekmecede en üst sırada duruyo ...birinciliği kimseye kaptırmıyo okadar
aldığım an almanyaya evlenmeye gidicem ve orda çalışmicam... boşa yani ama üniversite mezunu olmak maksat.. burdan gittiğimde arkamdan okulu bıraktı demesinler....
zaten 3 yıllıkta öğretmenim yeter.. sabır kalmadı 2 yaşta çalışa çalışa.2010 haziran sonu dedinmi beni kimse bulamaz tr.yede. boş bi kağıt...