MEB sözleşmeli öğretmen alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asli.papatya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
telefon veriyorum atama dairesi biliyorsunuzdur ama ben yine hatırlatayım tel:03124131347 hadi geleceğimiz için telefon başına mutlaka ses getirmeliyiz fazla alım istemeliyiz şimdi SIRA

şimdi sıra bizde yazacaktım minik oğlum izin vermedi ilgi istiyor çocuğumla bile ilgilenemez oldum bu son şansımız destek arkadaşlar herkez duysun beni lütfenn

10000 atamada gitmeyenlerin yerine de sözleşmeli atama olur mu bu ek atamla acaba?

atamalarda inşallah taban puan 70 diye tutturmazlar.
Normal koşullarda atamalar puan üstünlüğüne göre yapıldığı için;
şahsi görüşüm; tüm KPSS puanı olan kişilerin tercih klavuzu doldurması gerekir.yani 10 puanı olanda, 70 puanı olanda dordurmalı.

dün yapılan atamalara 70 puan üzeri tercih etmedi mi?
Kadrolu olduğu için belki olmuştur.
ne zaman taban puanı 50 çektiler.10.000 okl.öncesi alacakları zaman.
bu şekilde birşey yapmamalrı için.çünkü formlara bakıyorumda genelde puanlar 45 - 58 arası kalmış.
dolayısıyla sözleşmeli atama yapılması daha uygun.kadrolu her seferinde olduğunda önceden yüksek puanla atananlar buraları doldurmaktadır.

sosyalci hüseyin hocam nerde geldi dediniz ama göremedim

harbıden yaa

Boş Kalan Kadrolara İlişkin Basın Açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI​

Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 16/12/2009 tarihinde toplam 9.820 kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirilmiştir.
Bunlardan 6.122’si hâlen Bakanlığımız kadrolarında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanlardan oluşmaktadır.
Eğitim-öğretim hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla boşalan 6.122 pozisyona sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.
Görevlendirmeler; kadrolu öğretmenliğe atananlardan boşalan alanlar ve iller bazında aynı eğitim kurumlarına yapılacaktır.
Görevlendirmeye ilişkin başvurular 21-28 Aralık 2009 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak, görevlendirmeler de 30 Aralık 2009 Çarşamba günü tercihler doğrultusunda KPSS puan üstünlüğü esasına göre bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir.
Kılavuz, önümüzdeki günlerde Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.
İlgililere önemle duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

bu açıklama bir saat önce açıklandı arkadaşlar

yani atanıp boşalan kişilerin yerine atama yapılacak dua edelimde çok kişi gitmiş olsun

hüseyin hoca geldi ama yorum yazmadan gitti....! :(

yani atanıp boşalan kişilerin yerine atama yapılacak dua edelimde çok kişi gitmiş olsun

hocam garanti hepsi gitti.Sen kadrolu olmak istemezmiydin ?Dolayısıyla hepsi giti. 600 kadar boş sözleşme kadrosu var.Ama isterizki nimet abla;
2010 için girerken mutlu bir haber versin.deseki okl.önc.ihtiytaç fazla.alınacak kişi tekrar 10.000 kişi .
tabiki maliye bakanını tavlasa bu iş olur.Basit olanıda ise Tayyip ne derse olur.ona buna gerek yok.10.000 alın dermi of ne güzel olur bizlere.
masal gibi oldu.

inşallah herkesi alırlar kurtuluruz

Boş Kalan Kadrolara İlişkin Basın Açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI​

Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 16/12/2009 tarihinde toplam 9.820 kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirilmiştir.
Bunlardan 6.122’si hâlen Bakanlığımız kadrolarında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanlardan oluşmaktadır.
Eğitim-öğretim hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla boşalan 6.122 pozisyona sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.
Görevlendirmeler; kadrolu öğretmenliğe atananlardan boşalan alanlar ve iller bazında aynı eğitim kurumlarına yapılacaktır.
Görevlendirmeye ilişkin başvurular 21-28 Aralık 2009 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak, görevlendirmeler de 30 Aralık 2009 Çarşamba günü tercihler doğrultusunda KPSS puan üstünlüğü esasına göre bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir.
Kılavuz, önümüzdeki günlerde Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.
İlgililere önemle duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği​

Arkadaşım bu açıklamayı nerden aldın link verebilirmisin?

bende but.maduruyum oncelık tercıhım mersın olacak ınsallah bekledıgımıze deger yaaaa....puanım 56,733

bence arkadaşlar artık yeni bi forum açıp puanımızı ve tercihlerimizi yazalım sonra boş tercih yapmayalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri