MEB sözleşmeli öğretmen alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asli.papatya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Eğr busene atanamassam seneye nasıl ders çalışır atanırım bilmiyorum yada seneye şartlaar buyılki kadar ballı olurmu onuda merak ediyorum
inş.olur bende ders çalışmaya başladım zaten....13 ili 50ye çıkarmak gibi bi düşünceleride var bu bakanlığın....bu sayı seneye daha çok artacak kanısındayım.....mesela 15bin gibi....

atanamayan kalmıcak inşallah

artık biz de atanalım. grip tatili ile bayram tatilini birleştirdiler .olan bizim maaşlara oldu.1ye

Canım kızım ağladı cevap yazamadım size bende ders çalışmaya çalışıyorium nasıl olsa bi kaybım olmayacak seneye kodro içinde puan üstünlüğü isteyecekler inşallah tek ümidim atanmak istemedende olsa puünım düşükte olsa ümit bağladım herkesin hakında hayırlısı

Sevil togaç ücretlimi çalışıyon bilmezmiyim bu tatil rezilliklerini diğer öğrtmenler grip tatiline sevinirken ben karalar bağlardım ücretim kesilecek diye inşallah arkadaşım atanırızda kurtuluruz

arkadaşlar 9 bin küsür kişi atanmış ve bunların 6 küsür kişisi sözleşmeliden kadroya geçmiş 3000 kişi falan yeni atama olmuş böylece yüksek puan alıpta yeni atama bekleyen bi çok kişi yinew açıkta kaldı o yüzden bu sözleşmeli alımda puan düşssede 40lara 50 puanlara sıra gelmez zaten kaç kişi alacaklar 10000yeni atama yalanı gi sözleşmeli alımındada bi oyun döner o tüzden fazla ümitlenmeyin

(aileyiz) arkadaşım buakşam çok ümitli konuşuyosun inşallah dediğin gibi olurda atanamayan kalmaz benim gibi düşük puanlılarda atanır sağolasın moral oluyo ümidimi baya yitirmiştim genede şubattan önce ümidim yok hayırlısı bakalım

şimdi olmazsa şubatta kesindir hocam illaki olacak bu iş mecburlar bizi bitirip sınıfçıları alcaklar BENCE

Ya yapma toprak45 tam azıcık sevindim hemen kursamda bıraktın ümitlenmiyorum aslında ama elimde değil hatta foruma bile girmiyodum uzun zamandır inan hayatımı çok kötü etkiledi bu atamalar inşalalh atanırızda arkadaşlar hep beraber seviniriz :)

Eğer atanırsak yeliz ercan hocamla ben buseferde sevinçten kafayı yeriz içinizde en ümitsiz ikimizis yeliz hocam atanırsak ilk sizi tebrik edecem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah rabbim

haklısın arkadaşım ama gerçekleride görmek lazım sevincini ben bırakmış olayım kursağında umarım atanırsınız hepiniz çok samimi söylüyorum bunu kimse açıkta kalmasın inşallah benim gibi sınava girmeyenler içinde önümüzdeki yıl iyi olur inşallah diyorum

Eğer atanırsak yeliz ercan hocamla ben buseferde sevinçten kafayı yeriz içinizde en ümitsiz ikimizis yeliz hocam atanırsak ilk sizi tebrik edecem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah rabbim
teşekkür ederim hocam....anca beraber kanca beraber.......

arkadaşlar bilmiyorum ama keşke çok aımolsa 1000 olursa bile ben açıkta kalırım diye düşünüyorum.41küsür bir puanımvar hesaplarıma göre 1500 falanolsa belki.keşke açıktakalanherkesialsalar.ama korkuyorum.meb sınıçılarla açığı kapatıp bizi buyıl olduğumuz gibi bırakır ihtimalindenkorkuyorum.rabbim yüzümüze baksın 3000-5000 alım olsun inşallah.herkes gitsin.

sonuna bende gideyim herkeste gitsin yazacaktım eksik oldu :)

arkadaşlar haberi duyunca çok sevindim inşallah hepimiz atanırız puanım 50 sizce nereleri yazayım lütfen cevap verin

ya ne ümitlenmemesi yaaaaa.valla şu ilk yapılan 10000 ataması bile benim ümidimi kırmadı.eylülden beri aynı inançla devam ediyorum.inanıyorum.saatlaer günler yeri geldi çok zor geçti.ama şükür bugünüde gördüm.enazından ümidimiz devam ediyor ve inşallah hepimiz atanacağız.bu atamada yine kalan arkadaşlar olsada şubatta sayıyı sıfırlarız inşallah.okul öncesi yeni mezun vermede hepimiz biryerlere girelim.inşallah ozaman daha rahat kpssye çalışacağıma inanıyorum.

arakadaşlar günaydın benim yazılarımı hatırlayanlar vardır hiç ümidimi kaybetmedim hepimiz için hala hep umutluyum tekrar söylüyorum bu iş olacakkkkk .şimdi hep beraber iki günü iyi değerlendirip bakanlığı ve ilgili heryeri arıyalım sıkıştıralım mutlaka sesimizi fazla alım konusunda duyuralım hadi arkadaşlar ben başladım bile desteeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk

yeliz ercan hocam nerdesin sitedeki abbas güçlünün oyuna katılan o kadar kişi nerdesiniz hadi şimdi tam zamanı destekkkkkkkkkk o günkü gibi coşalım sesiniz çıksın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri