MEB sözleşmeli öğretmen alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asli.papatya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
neden fazla olur dıye dusunuyorum..cunku hanı tutanaklarda 7000 kısı kalmıs demıstıya nımet cubukcu butce tutanaklarında yazıyordu o yuzden belkı fazla olabılır dıye umıt edıyorum ama yıne umıtlenmeyım ben ::((((

süper ya Allaha şükürler olsun arkadaşlar hepimiz için çok iyi oldu inş bizlerde atanıcaz nerdeyse bütün kanallar bu müjdeyi verdi hemde başvuru tarihi bile belli bence artık nereleri istiyorz bunları yazalım

puanı 46 danmı başlatırlar kaç kişi kaldı ki

süper ya Allaha şükürler olsun arkadaşlar hepimiz için çok iyi oldu inş bizlerde atanıcaz nerdeyse bütün kanallar bu müjdeyi verdi hemde başvuru tarihi bile belli bence artık nereleri istiyorz bunları yazalım

:congratulationscut4 :congratulationscut4 :congratulationscut4

:36_7_8: :36_7_8: :36_7_8:

:110103_aphextwinz_p :110103_aphextwinz_p :110103_aphextwinz_p

:36_11_12: :36_11_12: :36_11_12:

kaç kişi kaldık cıdden arkadaslar :((((

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:oleeyyyyyyyyyyyyy:36_11_12::36_11_12::36_11_12:

puanı 46 danmı başlatırlar kaç kişi kaldı ki
HOCAM BUT MADURU COK KISI VAR OYUZDEN ONCELIKONLARIN TABI SIZIN PUANINIZ KAC? yuksek ıse zaten sızın atanmanızda artık garantı....

hadi bakalım arkadaşlar üç beş güne kadar tercih yapıcaz hayırlısı olur hakkımızda çok sevindim ya

HOCAM BUT MADURU COK KISI VAR OYUZDEN ONCELIKONLARIN TABI SIZIN PUANINIZ KAC? yuksek ıse zaten sızın atanmanızda artık garantı....
hocam puanım 52 sevinmem yerindemi sizce inş şansım vardır nezamandır bekliyorm

hayırlısı olur inşallah.. tam da kpss kursuna yazılmıştım ya, gerçi kaç alım olacak o bile belli değilde:(

hocam puanım 52 sevinmem yerindemi sizce inş şansım vardır nezamandır bekliyorm
oooo gıdersın hocam ben acıkcası 50 nın uzerınde olanlara banko gozuyle bakıyorum ınsallah olur tabı 21 i saretlemekte onemlı hayırlısı tek dılegımız hepımızın atanması:congratulationscut4

hayırlısı olur inşallah.. tam da kpss kursuna yazılmıştım ya, gerçi kaç alım olacak o bile belli değilde:(

Canım nerelerdesin kaç gündür?Bak ben sana söylemiştim,ek alım olur diye:))) inş.herkes atanır.Seni de ekledim listeye:))

oooo gıdersın hocam ben acıkcası 50 nın uzerınde olanlara banko gozuyle bakıyorum ınsallah olur tabı 21 i saretlemekte onemlı hayırlısı tek dılegımız hepımızın atanması:congratulationscut4
sağolun hocam eşimde öle dioda sizinbe atanırsınız demeniz iyi geldi valla inş herkez atanır sizin pun ne durmda

arkadaslar bu bute kalıpta atanayan 70 lı puanlar sımdı gıttı degılmı ....kadoruluya ozaman 70 puanlar gıttıgı ıcın bırazcıkta olsa önumuz acılmadımı :(((( valla ne dusunecegımı sasırdım acaba sıra gelırmı bıze 41.071 e

sağolun hocam eşimde öle dioda sizinbe atanırsınız demeniz iyi geldi valla inş herkez atanır sizin pun ne durmda
valla benı 46 478 gene gelır gelır benım puandan 1 yada 2 puan ustte kalır dıye korkuyorum gecen atamada da 40 700 lerde kaldı ben 46 478 dıye atanamadım nasıp degılmıs dedık ama bu sefer olsun ıstıyorum yaaa:( ınsallahhhhhh

İnşallah fazla alım olur ama olmasada buda bişey en azından aramızda 55 - 60 puanlarla bekleyenler var onlar hak ettiklerini alırlar

inşallah arkadaşım bundada hayır var deıp rahatlatmaya calısıyorum kendımı umarım atandıgımız yerlerı yazmak bızede nasıp olurr:))

Herşey gönlümüzce olsun hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....

puanlarımızı ve istediğimiz yerleri yazsak. ekle yapıştır yaparak tahimini bir liste oluşturalım.
koassa 55.767 istanbul maltepe

arkadaşlar ya bunaldım özel sektirde inşallah süzleşmeli atanırız ya allah yardımcımız olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri