neden fazla olur dıye dusunuyorum..cunku hanı tutanaklarda 7000 kısı kalmıs demıstıya nımet cubukcu butce tutanaklarında yazıyordu o yuzden belkı fazla olabılır dıye umıt edıyorum ama yıne umıtlenmeyım ben :
(((
süper ya Allaha şükürler olsun arkadaşlar hepimiz için çok iyi oldu inş bizlerde atanıcaz nerdeyse bütün kanallar bu müjdeyi verdi hemde başvuru tarihi bile belli bence artık nereleri istiyorz bunları yazalım
HOCAM BUT MADURU COK KISI VAR OYUZDEN ONCELIKONLARIN TABI SIZIN PUANINIZ KAC? yuksek ıse zaten sızın atanmanızda artık garantı....puanı 46 danmı başlatırlar kaç kişi kaldı ki
hocam puanım 52 sevinmem yerindemi sizce inş şansım vardır nezamandır bekliyormHOCAM BUT MADURU COK KISI VAR OYUZDEN ONCELIKONLARIN TABI SIZIN PUANINIZ KAC? yuksek ıse zaten sızın atanmanızda artık garantı....
oooo gıdersın hocam ben acıkcası 50 nın uzerınde olanlara banko gozuyle bakıyorum ınsallah olur tabı 21 i saretlemekte onemlı hayırlısı tek dılegımız hepımızın atanması:congratulationscut4hocam puanım 52 sevinmem yerindemi sizce inş şansım vardır nezamandır bekliyorm
hayırlısı olur inşallah.. tam da kpss kursuna yazılmıştım ya, gerçi kaç alım olacak o bile belli değilde![]()
sağolun hocam eşimde öle dioda sizinbe atanırsınız demeniz iyi geldi valla inş herkez atanır sizin pun ne durmdaoooo gıdersın hocam ben acıkcası 50 nın uzerınde olanlara banko gozuyle bakıyorum ınsallah olur tabı 21 i saretlemekte onemlı hayırlısı tek dılegımız hepımızın atanması:congratulationscut4
valla benı 46 478 gene gelır gelır benım puandan 1 yada 2 puan ustte kalır dıye korkuyorum gecen atamada da 40 700 lerde kaldı ben 46 478 dıye atanamadım nasıp degılmıs dedık ama bu sefer olsun ıstıyorum yaaasağolun hocam eşimde öle dioda sizinbe atanırsınız demeniz iyi geldi valla inş herkez atanır sizin pun ne durmda
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!