Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
2002 mezunuyum. 2002 li yok muuuuuuuuuuuu?

kimler 2006 mezunuuuuuuuuuuuuu;);)

aramıza hoşgeldiniz ophelia efepanu minemine duru55 marmaralı olmak bi ayrıcalıktır :)
paylaşımlarınızın çok olması dileğiyle...

ya ben henüz 1. sınıfa başladım ama mezunlarımız şimdi nerelerde ne iş yapıyo merak ediyorum

ilk ben söyliyim ne yaptığımı :)

2003 te mezun oldum 1.5 yıl usta öğretici olarak çalıştım 2005 şubatta atamam oldu...bu yıl elazığa tayinle geldim....

bende 2003 mezunuyum 1 yıl usta öğreticilik yaptıktan sonra siirte atandım ve 1 dönem sonra da eş durumundan istanbula geldim.. 2 yıldırdır da istanbulda görev yapıyorum..

2002 mezunuyum .ben de buradayım Tezcan Mesut ben Mehtap........

arkadaşlar bende 2004 mezunuyum ama böyle nicklerle anlaşamayız birbirimizi tanıyamıyoruz

slm bende 2004 yılı mezunuyum

yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgelniz...

Sibel ve Sema-nur hoşgeldinizzzzzzzzzz...

merhaba ben de 2005 mezunuyum..

arkadaşlar 2003 mezunuyum. aranızda olmak gerçekden güzel ( kabul ederseniz tabii :) )

Merhaba arkadaşlar ben 2004 A şubesinden Berna..2OO4 yılından arkadaşlar var fakat nicklerinden dolayı hatırlayamıyorum.Eğer isimlerini yazarlarsa çok sevinirim.

Taze öğretmenler merhaba! Ben olukça eskıyım.97 mezunuyum.Bizden bıtek nurhayatı gördüm.başka kımse yokmu?

slm bende 2002 mezunuyum

mrb herkese..2005 mezunuym bende..afra sen sabancıdaki stj hocamızsın diilmi:) kadıköye atandm bende ..2yıldır..nerdee 2005 ler....

merhaba marmaralılar!bende 2007 mezunuyum.ben de varımm:)

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...

Eskı mezunlardan kımse yokmu?Tecrübelısiniz dıye paylaşım forumuna takılmıyor musunuz?97 lıler nerdesnız?Belkıde bıryerlerde benı de özleyen bır sınıf arkadaşım vardır dıye bıle olsa ara sıra girmelisiniz!Mesaj yazalı asırlar oldu.kımseden cevap alamadım.97 lıler,97 lıer nerelerdesınız.........tanıyan yada görenlerın insanlık namına haber vermelerını rıca edıyorum:) :) :)

slm en eskiniz benim ben marmara göztepe den 91 de mezun oldum tüm aramalrima ragmen arkadaslarima ulasamiyrum umarim burda bulusuruz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri