Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba bende büyük bi gururla söylayebilirim ki 2002 MARMARA mezunuyum midyatta çalışıyorum tüm arkadaşlara selamlar

hoşgeldin zehra...

teşekkürler beste :)

teşekkur ederim hoşbuldum:)

kimse yok mu?
geldim gördüm gidiyorum.99 mezunları burada mı?

ben de 2003 marmara mezunuyum.

Merhabalar arkadaşlar... 2003 Marmara mezunuyum... B şubesi... Afra ve Nuray'a selamlar... Ben Hilal...

hilal hoşgeldin...ben meryem...nerdesin çalışıyo musun...yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...

merhaba meryem, kars ta çalışıyorum.. burda 3. yılım... Bakalım daha ne kadar kalıcaz;) sen nerdesin.. sevgiler

moryildiz' Alıntı:
merhaba meryem, kars ta çalışıyorum.. burda 3. yılım... Bakalım daha ne kadar kalıcaz;) sen nerdesin.. sevgiler

ne güzel zorunlu hizmetini bitiriyosun...az kalmış...ben boludayım...eş durumundan seneye elazığdayım...ama neresinde hiç belli değil...görüşmek üzere canım...

tosun hoca,leyla hoca,kadriye hoca bunlar unutulmaz ya.olur da bir gün yolum düşerse oralara ellerinden öpmeyi isterim.bize az emekleri geçmedi.hele tosun hocayla ilgili ilginç de bir anım var ki bir başkası olsa o dersten ömür boyu geçemezdim.90la geçirecek kadar da eli öpülesi insandır tosun hocam.ahhh ahhh bu gece efkarlandım ya bu forumu okuyunca.maziyi derhatır ettim.her ne kadar okurken bize işkence gibi yıllar olarak gözükse de geçip gittikten sonra elimizden yıllar,böyle ahhh çekiyoz işte.HAYAT SEN NE ÇABUK HARCADIN BİZİ........

:36_13_3: bende marmara mezuyum 2004 istanbula atndım 2004 yılında şubat atamasıyım tüm arkadaşlara slm

bende marmara 2005 mezunuyum merhabalar herkeze....

fatiavci_74 elifk hoşgeldiniz aramıza...

bende 2006 mezunuyum.özel eğitimde çalışıyorum.2006 mezunları isimlerınızıde yazın arkadaslar ben b sınıfından buket.okulda pek görmeye alışık değildiniz ama burdayım işte.bu arada rehabilitasyon merkezlerindeki arkadasları beklıyoruz sayfaya....kolay gelsın herkese

Tüm yeni katılan arkadaşlara merhaba.Marmara mezunların çoğalması ne güzel.Bazıları atanmış,bazıları özelde.Ama hepimizin işi var.4 senedir bu mesleği yapıyorum.Fakat keşke okulum 4 sene daha devam etseydi yada 10 sene daha.Öğrencilik gibisi yok...

marmaralı olmak bir ayrıcalıktır:D
arkadaşlar bende varım bende....

hoşgeldin mahur beste..:)

merhaba galiba ben hepinizden büyüğüm 1997 marmara mezunuyum 10 senedir çalışıyorum hekese selam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri