merhaba arkadaşlar bende bu yıl 4. sınıftayım ve dersanaya falan başlamadın derslere ağırlık vereyim dedim bir an önce diplomamı almak istiyorum. bir yandan da kpss ye evde çalışıyorum şelçuk beye katılıyorum sadece disiplinli bir çalşıma gerekli ben evde yapabileceğimi sanıyorum ya nasip. atamam olmazsa seneye kesin dersaneye giderim destek almakta iyidir bence...
arkadaşlar bende çok düşündüm dershaneye gidip gitmeme konusunda ve evde kendim çalışmaya karar verdim ancak olmadı birilerinin beni zorlaması gerekiyordu..kazanma konusunda kendime güveniyorum fakat dershaneyede gitmekdeki amacım daha yüksek puan alabilmek....hem eğitim bilimleri hemde genel kültür genel yetenekten dershaneye başladım ve pişman olmadım ,dershanedeki çalışmlara ek bende evde sıkı çalışıyorum şimdi ve bu yıl atanacağıma inanıyorum (allahın izniyle) iyiki gitmişim dershaneye çünkü bildiğin şeylerde olsa özlellikle matematikte çok pratik yollar öğrendim ve soruları artık daha kısa sürede çözebiliyorum... 🙂
arkadaşlar ben gazi ünv son sınıf öğrencisiyim. kpss çok büyütülecek bir sınav değil. bizler zaten belli kapasitede insanlarız. önemli olan konuları sistemli bir şekilde ilerletip, bol soru çözmek. bende dersaneye gitmiyorum ama sınavlardada gördüğüm kadar düzenli çalışmayla halledilemeyecek şeyler değil.herkese kolay gelsin. kendinize inanın ve çalışın🙂))