bende bu sene aöf okul öncesine yerleştim 2.tercihleri yapabiliyomuyuz bilen var mı yapılmıyo diye duydum ama kesin bilmiyorumm
evt ek yerleştirmeleri diyorum
örgüne yerleşmek çok istiyomusum meğer bunu aöf yi kazanınca anladım o yüzden şimdi ek yerleştirme şansımı araştırmak istedim ama malesef yapılmıyo sanırım
hayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunevt örgüne geçişi biliyorum araştırdım epey 3.sınıfta olabiliyomuş ancak
hayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunbenm bir arkadaşım öyle yaptı
bende bu yıl ilk diye biliyorum
arkadaşlar aöf den kayıt kılavuzunuz geldimi benim hala gelmedi ayın 20 sinde kayıt yapacağız neden bu kadar gecikti anlamıyorum
ben hiçbir yerde 3. yıl diye okumadım :S:S 1. sınıf sonunda ortalaman 80 üzeriyse üniversitelere başvurabilirsin o da öyle yaptı ortalaması 85 ti üniversitelere başvurduokul öncesi mi arkadaşın 1.sınıf sonunda nasıl oluyokii her yerde 3.sınıfta diye yazıyoo
evet bu sene ilkben bu yıl başlayacak diye duymuştum.geçen yılda mı vardı aöf den örgüne geçiş...
Ya benimde gelmedi malesef kayıtlarada çok az kaldı.Yoksa fazlamı sabırsızız bilemiyorum.
Aöf kazanan biri bana gelmeme ihtimali olacağınıda söyledi peki böyle bir durumda ne yapacağız?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!