Kazananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anaksunamoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@anaksunamoon
Okul öncesi öğretmenliği kazanan arkadaşlar.Kaç puanla kazandınız ve sıralamanız nasıldı? Benim puanım ygs 4 396 sıralamam ise 25 binlerdeydi...

bende kazandım..aöf okulöncesi öğretmenliği
puanım ygs4 425 sıralamamda 17003 tü...

benim ygs 5 401 sıralamam 19457 idi..

ygs 4 424 sıralamam 17200 dü. aöf

benım ygs 4 387 sıralamam 29 bın herkese haayırlı olsun

Ben de Hacettepe Okul öncesini kazandım.. (: herkese hayırlı uğurlu olsunn...
ygs 5 puanım (0,15 aop'li) = 487,722 'ydi

kızlar bende kazandım tek tercih aöf okul öncesi öğretmenliği ygs4 396 başarı sıram 25000 ygs 5 385 başarı sıram 22361 kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı tüm bu bölümü isteyenlere.

kızlar bende kazandım tek tercih aöf okul öncesi öğretmenliği ygs4 396 başarı sıram 25000 ygs 5 385 başarı sıram 22361 kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı tüm bu bölümü isteyenlere.

amin güler arkadaşım seni merak ediyordum çok şükür emeklerimiz boşa gitmedi neler çektik Allah yüzüme baktı...kazandık çok şükür aöf yi :36_11_12:

Güler senle puanımız aynıymış.hayırlı olsun canım :)

bende kazandım aöf ..herkesi tebrik ediyorum ..benimde puanım ygs5 381 sıralama 22 329 iidi ygs 4 ise 382 idi... herkes için hayırlı olur inşallah

bende kazandım aöf okul öncesi ama bulunduğum şehirde uzaktan okumak istemiyorum gidip örgün eğitimlerle okuyup dersleri görmek istiyorum bu mümkün mü bilgisi olan varmı

Kardelen bulunduğun il neresi bilmiyorum ama bazen izin veriliyor diye biliyorum.

arkadaşlar bi sorum olacak size. ben yerleşemedim ygs 5 sıralamam 29.075 ek yerleştirmeden tekrar a.ö.f ü seçebilirmiyim sizce bir bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bi sorum olacak size. ben yerleşemedim ygs 5 sıralamam 29.075 ek yerleştirmeden tekrar a.ö.f ü seçebilirmiyim sizce bir bilgisi olan var mı?

ek yerleştirmeler açık kalan kontenjanlar için yapılır.:(

bende kazandım aöf okul öncesi ama bulunduğum şehirde uzaktan okumak istemiyorum gidip örgün eğitimlerle okuyup dersleri görmek istiyorum bu mümkün mü bilgisi olan varmı

açıköğretim okulöncesi öğretmenliği programında tüm dersler uzaktan verilmektedir..
maalesef mümkün değil diye biliyorum..

benım bı cok arkadasım bazı derslere gırdıler olabılıyor universertelere baglı

ben kırıkkalede oturuyorum burda okul öncesi yok dolasyla olan bi ile gidip dersleri görmem lazım bana girenler oluyo dendi ama hepsine mi bi kısmına mı bilmiyorum benim gibi yapmak isteyen kimse yok sanırım

eskişehire gidip orda örgğnlerle derse girenler varmı çevrenzde

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri