keşke bu yıl için sözleşme imzalamasaydınız...bekleye bekleye sabır tası olduk zaten hocam....ben özelde calısıyorum bı de tazmınat ödıcem okula eger atanırsam...offffff ben neye yanayım bılemedım kı...
arkadasım anlayamadın galıba alt kısma yazdıgım yazıları okursan bır sıtede gordum ve hemen paylasmak ıstedım ben bu yıl 4. sınıfa gectım yanı benım kasımda atanmam soz konusu bıle degılken sızler için bır yazı eklemıstım ne kadar buyuttunuz.arkadaşım bugün günlerden 27 Ekim salı 15 Ekim nerde kaldı
tesekkurler essraaarkadaslar neden bırbırımızın uzerıne gıdıyoruz anlam veremıyorum...arkadas paylaşmıs kesın degıl de demıs zaten.her gıren buraya eskı haber diye yazacaksa.....
bırbırımıze moral verelım lutfen!!!!!
arkadaşım kendini kötü hissetmene gerek yok hepimiz burda bilğilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz dikkatinden kaçmış olabilir ..özellıkle rahatsız olan arkadaslara duyrulur selcuk beye "yanlışlıkla gecmıs tarıhlı bır konu actıgım için" özel mesajla konunun sılınmesı için mesaj yazdım rahat olun
arkadaşlar bakanın kadro için önce sözleşmelilere sözü var onlar dururken bizlere bu atamada kadro vermezzzzzzzzzzzzzz.ama onları kadroya geçirebilir.
arkadaşı m rüya görmeyelim lütfen kadro falan yok dua edelimde atama yeteri kadar olsun atanalım..ben bundan 1 ay önce kadro ile ilgili haberleri stv 'den izledim kadro sözü vermedi uğraşıyoruz dedi ama hemen olabilecek birşey değil dedi hiç sanmıyorum hem maliyenin 2 gün önce yayınlanmış bir yazısını okudum daha bize öyle bir çalışma gelmedi dedi bakan kesin konuşmayalım umutları kırmayalım lütfen evet ne artı ne eksi bir haber var bekleyelim ve dua edelim hayırlısı inş.
hocam sen canını niye sıkıyorsunki bu haber yeni olarak tekrardan yayınlanmış zaten hala dolaşıyor başka yerlerde bu seferde 29 ekimde açıklanacak diyor sen sıkma canını hepimiz böyle şeyleri paylaşıyoruzözellıkle rahatsız olan arkadaslara duyrulur selcuk beye "yanlışlıkla gecmıs tarıhlı bır konu actıgım için" özel mesajla konunun sılınmesı için mesaj yazdım rahat olun
arkadaşı m rüya görmeyelim lütfen kadro falan yok dua edelimde atama yeteri kadar olsun atanalım..
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!