Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sorun değil hocam eğer bilginiz olsaydı zaten koymazdınız oraya

arkadaslar neden bırbırımızın uzerıne gıdıyoruz anlam veremıyorum...arkadas paylaşmıs kesın degıl de demıs zaten.her gıren buraya eskı haber diye yazacaksa.....
bırbırımıze moral verelım lutfen!!!!!

olacak arkadaşım sabır biraz daha kaftaya herşey belli olacak...

bekleye bekleye sabır tası olduk zaten hocam....ben özelde calısıyorum bı de tazmınat ödıcem okula eger atanırsam...offffff ben neye yanayım bılemedım kı...

arkadaşlar bakanın kadro için önce sözleşmelilere sözü var onlar dururken bizlere bu atamada kadro vermezzzzzzzzzzzzzz.ama onları kadroya geçirebilir.

bekleye bekleye sabır tası olduk zaten hocam....ben özelde calısıyorum bı de tazmınat ödıcem okula eger atanırsam...offffff ben neye yanayım bılemedım kı...
keşke bu yıl için sözleşme imzalamasaydınız...

arkadaşım bugün günlerden 27 Ekim salı 15 Ekim nerde kaldı
arkadasım anlayamadın galıba alt kısma yazdıgım yazıları okursan bır sıtede gordum ve hemen paylasmak ıstedım ben bu yıl 4. sınıfa gectım yanı benım kasımda atanmam soz konusu bıle degılken sızler için bır yazı eklemıstım ne kadar buyuttunuz.

arkadaslar neden bırbırımızın uzerıne gıdıyoruz anlam veremıyorum...arkadas paylaşmıs kesın degıl de demıs zaten.her gıren buraya eskı haber diye yazacaksa.....
bırbırımıze moral verelım lutfen!!!!!
tesekkurler essraa

özellıkle rahatsız olan arkadaslara duyrulur selcuk beye "yanlışlıkla gecmıs tarıhlı bır konu actıgım için" özel mesajla konunun sılınmesı için mesaj yazdım rahat olun

çalışmaya ihtiyacım vardı hocam...böyle olacagını bılsem ımzalamzdım...hayırlısı olsun ne dıyelım.Allahım ne olur hepımız hayırlı yerlere atanalım.patlama noktasına geldık wallahı.

özellıkle rahatsız olan arkadaslara duyrulur selcuk beye "yanlışlıkla gecmıs tarıhlı bır konu actıgım için" özel mesajla konunun sılınmesı için mesaj yazdım rahat olun
arkadaşım kendini kötü hissetmene gerek yok hepimiz burda bilğilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz dikkatinden kaçmış olabilir ..

hocam özelden kastınız ne rehabilitasyonlarsa orda şart koşmadınızmı atandığınız takdirde çıkıçaksınız diye

hocam üzme kendini ya yanlışlık olabilir

ankarada kolejde çalısıyorum ben hocam.karsılıklı ımzzaladık ben ıstıfa edersem ben ödeyecegım onlar cıkarırlarsa onlar ödeyecektı.

arkadaşlar bakanın kadro için önce sözleşmelilere sözü var onlar dururken bizlere bu atamada kadro vermezzzzzzzzzzzzzz.ama onları kadroya geçirebilir.

ben bundan 1 ay önce kadro ile ilgili haberleri stv 'den izledim kadro sözü vermedi uğraşıyoruz dedi ama hemen olabilecek birşey değil dedi hiç sanmıyorum hem maliyenin 2 gün önce yayınlanmış bir yazısını okudum daha bize öyle bir çalışma gelmedi dedi bakan kesin konuşmayalım umutları kırmayalım lütfen evet ne artı ne eksi bir haber var bekleyelim ve dua edelim hayırlısı inş.

hocam zaten sözleşme imzalanıyo sözleşmede eğer siz devlete atamanız olursa veya başka şehir dışına taşınırsanız sözleşmeniz iptal ediliyo.bu maddeler sözleşmenin içeriğinde var

ben bundan 1 ay önce kadro ile ilgili haberleri stv 'den izledim kadro sözü vermedi uğraşıyoruz dedi ama hemen olabilecek birşey değil dedi hiç sanmıyorum hem maliyenin 2 gün önce yayınlanmış bir yazısını okudum daha bize öyle bir çalışma gelmedi dedi bakan kesin konuşmayalım umutları kırmayalım lütfen evet ne artı ne eksi bir haber var bekleyelim ve dua edelim hayırlısı inş.
arkadaşı m rüya görmeyelim lütfen kadro falan yok dua edelimde atama yeteri kadar olsun atanalım..

hocam benim özelde çalışıp atanmayı bekleyen arkadaşlarım var onlar bu maddeyi kabul edip sözleşme imzaladılar.siz kendinizi sıkmayın bence size tanzimat falan alamazlar

hocam sen canını niye sıkıyorsunki bu haber yeni olarak tekrardan yayınlanmış zaten hala dolaşıyor başka yerlerde bu seferde 29 ekimde açıklanacak diyor sen sıkma canını hepimiz böyle şeyleri paylaşıyoruz

arkadaşı m rüya görmeyelim lütfen kadro falan yok dua edelimde atama yeteri kadar olsun atanalım..

biz artık derdimizi de anlatamaz olduk sanırım arkadaşım:) aynı şeyden bahsediyoruz kadroya alımın hemen olmayacağından bahsediyorum zaten kiii 46 puanın içindeyim virgülden sonrası ile kaybettim bende alım olması için dua ediyorum inş.burada birbirimizi tebrik ederiz yajkın zamanda hayırlısı ile...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri