benim puanım 54.130 acaba kaçıncı sıra da olurum hüseyin hocam?
benim puanım 54.130 acaba kaçıncı sıra da olurum hüseyin hocam?
hüseyin hocam biraz abartmış olmadınız mı
Okul Öncesideki Boşluklar Nasıl Kapanacak! - Haberi
ee nolmuş bu yeni bi ahber değil ki 22 okulöncesi öğrtm açığı var biliyoruz daha önceki yorumlarda da bahsedildi bundan,şu an beklenilen sözleşmeli mi kadrolu mu olucak sorusu değil,şu an ki beklenilen kontenjanların ne zman açıklanıcağı ve okulöncesine kaç alım olucağı..
hayır cekilmedik okuyoruz burdayız...ama net birşey yok henüz...acıklama yapılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz hepsi bu ...umarım acıklama yapılır ve iyi seyler duyarız...her yerde okul öncesi egitimin öneminden bahsediliyor...elbette umutlarımız daha da artıyor...ama acıklama yok resmi olarak aatamalarla ilgili...haberajans.com - yerelden evrensele - haberler, ajans, yerel, haberler, siyaset, sondakika
HERKES ARTIK ÇEKİLDİ SANIRIM PES ETMEYELİM ARKADAŞLAR BU HABERLERİ PAYLAŞMAMINN SEBEBİ OKULÖNCESİ EĞİTİMİN NE KADAR GÜNDEMDE OLDUĞUNU GÖRMEMİZ BU DA İNŞ.ATAMA İÇİN BİZE UMUT VERSİN
yok hocam öyle dediginizi söylemiyorum söylemedimde...yani acıklansın demek istedim...evet bu haberler cok güzel... umutlarımızı filizlendiriyor....tabikide seviniyoruz...ama meb.de acıklasa herkes rahat bir nefes alsa...ben bunu demek istedimHOCAM RESMİ AÇIKLAMA VAR DEMİYORUM ZATEN AMA BAKIN HABERLERE NE KADAR UMUT VERİCİ HERKES AYAKALNDI ADETA ALIN BİR TANE DAHA
Kaymakamdan Okul Öncesi Eğitime Destek
BİZ BÖYLE HABERLERİ KIRK YILDA BİR GÖRÜRDÜK AMA ŞURAYA BAKIN RESMEN AYAKLANMA HALİNDELER
[ı]22bin acıktan bahsedilirken en az 10bin alınmalı kasım için...ama nerde...sanırım 4bin-5bin alınır haberlerde tüm sitelerde de cıktı... Meb acıgı biliyorda... Umarım yüzümüzü sevindirecek kadar cok sayıda alım olur...[/ı]
evet bu haberi bende okudum.inş.herşey güzel olcak.merhaba arkadaşlar 4 gündür rahatsızım sadece yorumlarınızı okuyorum kendimi iyi hissettiğimde ben de stv haberde bu akşam haberlerinde maliye bakanlığı bütçeyi açıklada ve enyüksek bütçe meb ayrılmış kulaklarımla duydum en azından sevindim atamalar uzadıkça hepimiz umutsuzluğa düşüyoruz ama her şey güzel olacak inşallah sıktık sıktık sonuna geldik ve güzel haberler alıcaz inşallah birazcık daha sosyalci hüseyin hocama katılıyorum domuz gribi belki süreci uzatır ama olacak inşallah
eylem hocam puanım 45.765 hüseyin hocanın verdiği sıralamadan baktım sözleşmeli 449 çıkıyo kesindir herhaldehocam puanınız kaç aceba merak ettim birde sıralamanız kesinmi
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!