Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
10 bin demek istedim...:)

mrb arkadaşlar bende şimdi işten geldim hemen pc başına oturdum ama hala bi haber yok bugün yarın derken ekimin sonunu getirdik geç olsunda güç olmasın derler bari bu kadar beklediğimize deyse o.ö yine gündemde inş işe yarar hüseyin hocam nerelerde bize kesin kontenjan ayrılır değilmi?sizlerede soruyorum arkadaşlar cevapppppp

bugün yine forumlarda sitelerde tahminler mışlar mişler havada uçuşuyor... ama yine resmi haber yok...

bugün yine forumlarda sitelerde tahminler mışlar mişler havada uçuşuyor... ama yine resmi haber yok...
mrb hüseyin hocam sizce bize kasımda kesin kontenjan verirlermi?biliyorum sizide bunaltıyorum ama sizin fikirlerinizi önemsiyor ve inanıyorum şu ara yine gündemde açık sizce ne kadar verir en az ben 449 sıradayım şimdiden teşekkürler

aslında hocam bizimkisi tabiri caizse koyun can derdinde kasap et derdinde ye döndü. ülke domuz gribi ile çalkalanıyor hastalık hızla yayılıyor belki kısa bir süre sonra tüm okullar uzun süre tatil edilecek bizse atamalarda atamalar diye tutturuyoruz ne yapalım insanız işte önce manfatlerimiz

arkadaşlar endişelenmeyin alanımıza sınıf öğretmenlerini bile almayı düşünüyorlarsa elbette öğretmen alımı olur üzülmeyin kadro olmaz diye de üzülmeyin sözleşmeli öğretmenlik de güzel bu kadar ihtiyaç varken eninde sonunda kadroya geçilir bence sözleşmeli falan tercih yapın

evet haklıısnız

sözleşmelilerin kadroya geçeceğini söylüyor ayrıca artık sözleşmeli ve ücretli olmayacak alınan öğretmenler kadrolu alınacak eş durumu artık kolaylaşacak diyor inşşşş

benim puanım 43,381 sıralamam kaç acaba..
benim pek beklentim yok atanmamda..yinede sıralamamı merak ettim.

sözleşmelilerin kadroya geçeceğini söylüyor ayrıca artık sözleşmeli ve ücretli olmayacak alınan öğretmenler kadrolu alınacak eş durumu artık kolaylaşacak diyor inşşşş
arkadaşım bunları bugünkü konuşmasındamı diyor merak ettim link varsa verirmisin?

bugün dediği hiç bi şey yok.. o fi tarihinde kalmış konuşma

offffffffff telefonum bile çalsa atamalarla ilgi haber alacam sanıyom

hüseyin hocam domuz gribiyle okulları ha bire tatil ediyorlar bu durum atamaları engellermi

evet yeni bir açıklama yok

hüseyin hocam domuz gribiyle okulları ha bire tatil ediyorlar bu durum atamaları engellermi

Sadece atama tarihini uzatır ama atama olur.. malesef gündem bu olduğu için atamaya henüz yoğunlaşamadı

mrb hüseyin hocam sizce bize kasımda kesin kontenjan verirlermi?biliyorum sizide bunaltıyorum ama sizin fikirlerinizi önemsiyor ve inanıyorum şu ara yine gündemde açık sizce ne kadar verir en az ben 449 sıradayım şimdiden teşekkürler

hocam puanınız kaç aceba merak ettim birde sıralamanız kesinmi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri