10 bin demek istedim...
2516 sıranız hocam tamam.yelız hocam ben de denedım sıralamayı ama bır turlu yapamadım rica etsem banada bakabılırmısınız cok merak edıyorum puanım 40.769
yeliz ercan::rica etsem bana da bakarmısın?puanım 46.242.baktım hocam sıranız 1344
252 sıranızyeliz ercan::rica etsem bana da bakarmısın?puanım 46.242.
evet hala yokbugün yine forumlarda sitelerde tahminler mışlar mişler havada uçuşuyor... ama yine resmi haber yok...
mrb hüseyin hocam sizce bize kasımda kesin kontenjan verirlermi?biliyorum sizide bunaltıyorum ama sizin fikirlerinizi önemsiyor ve inanıyorum şu ara yine gündemde açık sizce ne kadar verir en az ben 449 sıradayım şimdiden teşekkürlerbugün yine forumlarda sitelerde tahminler mışlar mişler havada uçuşuyor... ama yine resmi haber yok...
arkadaşım bunları bugünkü konuşmasındamı diyor merak ettim link varsa verirmisin?sözleşmelilerin kadroya geçeceğini söylüyor ayrıca artık sözleşmeli ve ücretli olmayacak alınan öğretmenler kadrolu alınacak eş durumu artık kolaylaşacak diyor inşşşş
hüseyin hocam domuz gribiyle okulları ha bire tatil ediyorlar bu durum atamaları engellermi
mrb hüseyin hocam sizce bize kasımda kesin kontenjan verirlermi?biliyorum sizide bunaltıyorum ama sizin fikirlerinizi önemsiyor ve inanıyorum şu ara yine gündemde açık sizce ne kadar verir en az ben 449 sıradayım şimdiden teşekkürler
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!