Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
geçen hafta ortasında okl öncsi mdrlügü ile görüşmemde kasımda bir miktar alım olacak dedi ve muhtemelen kasımda acıklanır demişti

merhaba arkadaşlar ben kaç gündür takip ediyorum sizleri yeni üye oldum ancak yazabildim, benimde puanım 43.49 acaba atanırmıyım sıram kactır cevap verırsenız sevınırım teşekkürler..
merhaba asudeyim hocam. sözleşmeli olarak önünüzde 908 kişi var. inşallah atanırız kasım atamalarında.

QUOTE=nova20;586513]merhaba asudeyim hocam. sözleşmeli olarak önünüzde 908 kişi var. inşallah atanırız kasım atamalarında.[/QUOTE]
hocam özür dilerim. önceki mesajımda rakamı yanlış girmişim. önünüzde 908 kişi değil 1438 kişi varmış. kusura bakmayın nolur. :36_11_13:tekrar özür dilerim. mutlu ve sevinçli haber almak dileğiyle.

arkadaşım nerden alıntı bu haber kaynağını söyler misin??? atanamayanlar için iç açıcı komuşmadı denmiş okulöncesi için nasıl iç açıcı konuşmuş anlamadım....haberin kaynağını söler misin???

bı arkadas yazmıştı nımet cubukçu trt 2 de diye.bnmde googleden yazdm cıktı vıdeo da var.snrada bu yazıyordu

eee arkadaşım videonun ve yazının linkini atsana bizde bakalım!!!!!!

buyrun arkadaslar bı bakın

ben burada olumsuzluk göremedim ama

arkadaslar ben dınlemedm dınlednz mı ne dıyor nımet cubukcu?

Arkadaşlar nasıl hesaplıyorsunuz.
biri bana yardım açıklayabilir mi
puanım 55

kötü bir açıklama değil.
sonuçta öğretmene ihtiyacım var diyor.
bu da kasımda atama yapılacağını gösteriyor.
umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.

puanı 50 ve üzeri arkadaşlar sıralamaya bakmanıza gerek yok 1. sıradasınız :)

hüseyin hocam söledi.

puanı 50 ve üzeri arkadaşlar sıralamaya bakmanıza gerek yok 1. sıradasınız :)

hüseyin hocam söledi.

esra arkadaşım bende 56 aldım ama 1.sırada olduğumu zannetmiyorum. antalya yazıcam tercihlerimi ama olurmu bilmem.sizcee?

arkadaşlar hala bi gelişme yokmu yaa offffff

bir gelişme yok sanırım

şimdide yarını mı beklicez!!!! of yaaa.....

şimdide yarını mı beklicez!!!! of yaaa.....
yarın açıklanıcağını bilsekte keşke yarını beklesek,ama nezaman açıklanıcağını bile bilmiyoruz ki,yarını beklesek nolcak,yarın açıklanıcağını biliyomuyuz ki offfffffffff offf

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri