Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
dilana zhocam bulduğun puandan 14 bin çıkar sen kaçıncı sıradasın ortalaman belli olur
4147 çıktı ben şubata kalırım herhalde yada seneye ,insanın kaderini birgüne sıgdırıyorlar ,bu insanın ogün bisorunu varmı? düşünen kim. başka ülkelerde böyle şeyler yok benim çok ülkeden arkadaşlarım var , hepsi hayır diyorlar

hocam nasip diyeceksin belki olur nerden biliceksin am yinede ders çalışmaya başla ne olur ne olmaz olsa güzel olur olmasa seneye kesin girersin

inşallah atanırız bnde atanamadım.haberler olumlu yonde ama bakalım.Allah sonumuzu hayretsin
umarım hepimiz atanırız ama başka branjdan kişileri ücretli atarlarsa daha çok bekleriz hüseyin hocanın dedigi gibi ince hesaplar yapıyorlar öyle daha çok işlerine gelir

hocam nasip diyeceksin belki olur nerden biliceksin am yinede ders çalışmaya başla ne olur ne olmaz olsa güzel olur olmasa seneye kesin girersin
başlayalı çok oldu , teşekür ederim yardımlarınıza

adamlar okulları tatil ediyo bizde atama hayali kuruyoruz,,,
ankara daki öğretmenler bu yıl okula pek uğramıcaz bu gidişle diyolar,kendi adıma konuşuyorum benim umudum kalmadı gibi

merhaba arkadaşlar ben kaç gündür takip ediyorum sizleri yeni üye oldum ancak yazabildim, benimde puanım 43.49 acaba atanırmıyım sıram kactır cevap verırsenız sevınırım teşekkürler..

bu arada söylemeyi unuttum gecen hafta arası okul öncesi genel müdrlgünü aradım bi bayanla konuştum kasımda okul öncesinden çok olmasada bi mıktar alınacak dedi kesin sayı vermedi 2000 3000 gibi konuştu, sınıfcıların görev almasının ne kadar dogru oldunu sordum ve bu gecici bi görev dedi bu yıl sadece dedi

anlaşılan hala bir haber yok

yok ya yok haber maber........ heralde atama olmayacak o kadar umutluydum ki yavaş yavaş bu umutlarım sönmeye başladı........ en iyisi dersaneye başlayıp kpss ye girmek.... :(

offff hala haber yok:((

bu bana eski haber gibi geliyor. gazeteler yeni basıyor.

hala yok yok .beklemekten helak olduk :(

arkadaşlar bı haber alırsak hemen burada paylaşalım.ama bizim iyi haberlere ihtiyacımız var.ah deselerki okulöncesi mezunu olan herkesı alacağız :)

Atanamayan öğretmenler için pekte iç açıcı konuşma yapmadı. 32 ilde okul öncesi eğitimi zorunluluğundan dolayı acil okul öncesi öğretmenlerine ihtiyaç olduğunu belirtti

arkadaşlar nımet cubukçu trt 2 de konusmuş.yukarıdakı haber alıntı

resmen takıntı haline geldi bende haberleri kontrol etmek sinirlerim iyice gerildi kendimi hiç birseye veremiyorum herşeyi bekletiyorum bu atamalardan dolayı ev işlerini bile :S

hani pazartesi açıklanacaktı sabahı zor ettim yine hüsran valla sağlıklı düşünemez oldum lütfen biri iyi haber versin
:36_11_13:

herkes öyle ne yaptığımızı ne yapacagımızı bılemıyoruz

10000 kontenjan diyo haber ne kadar doğru arkadaşlar yorumu olan yokmu

ESKO ARKADAŞA
merhaba samsunun ilçesine atandım. 21 i işaretlemiştim ama bu çıkan okul 2. tercihimdi. 2. tercihe yerleştim siz neredensiniz. sanırım sadece merkez yazmanızdan kaynaklanmıştır. antalya merkez yüksekti puan olarak

ben antalyada yaşıyorum yeni evlendiğim için başka tercih yapmDIM MERKEZ DISINDA DOĞUYA gitmeyide göze alamadım o yüzden böyle oldu.21 tercih etmedim.bnm tercih ettiğim yerleri ben 2 puanlaa kaybettim.acaba bu atamalarda 21 tercih etmeden antalya olurmu dıyorum ama bu seferr ilçeleri falan yazıcam. bir akadaşımda 61 puanla samsun bafra ya atandı.hayırlısı olsun.

bu 10000 kontenjan nereden cıktıkı ya nerden aldınız haberı bence eskı 10000 atamalarından bahsedıyordur link gönderırmısınız lütfen

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri