Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hüseyin hocam haklısınız...ama gerginleşmemek elde degil... biri ev oturmasında kesin olmayan bir bilgiyi yazabiliyor,hemde insanlar buna umut baglamısken ve herşey iyiye işaret ederken...elde degil gerginleşmemek...

resmi açıklama olmadan inanmayın arkadaşlar,kim nerden bilir ki..o yüzden hop oturup hop kalkmaya gerek yok :)

hüseyin bey benimle iddiaya var mısın?

inşallah hayırlısıyla atanırızda atanadıgımz puanlarla yerlerimizide yazarız hocam

kaynağı olan bilgi olduğunda mutlaka letirim..

Size de tavsiyem , kişilerin yalanlarıyla moralinizi bozmayın... Ve de çok fazla ümitlenip hayal kırıklığına uğramayın...

Her şey iyi gelişiyor..bekleyin görün

sağolun hocam bizlere desteğiniz ve zaman ayırdığınız için allah razı olsun

bu işler iddiaya kaldıysa vay halimize :)

dün dayımlarda remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.

siz burada olan insanların ne umutlarla sözlşemeli atama beklediklerini bilimiyor musunuz arkadaşım müjdeli haber verir gibi rahat rahat bu nasıl bir şey:( ben olsam böyle bir haberi % 100 gerçek olsada yazamazdım nasılsa zaman gösterecektir diye ne kadar rahatsınız:(

iddalık bir durum göremiyorum... zaten yazınızda kesin olmadıgını yazmıssınız...suan herkes atanmayı bakanlıktan gelecek olumlu güzel haberleri bekliyorken... kesin olmayan haberleri vermek bence yanlıs...

aynen huzurkoyuna katılıyorum... böyle birsey yok net degil resmi bir acıklama degil... bende ev oturmasında böyle birşey duysam yazamazdım...

Dün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.
hem kesin degil diye belirtip hem iddaya giriyorsunuz bir tutarsızlık yokmu sizce

iNŞ.HEPİMİZ ATANIRIZ ARKADAŞLAR VE İNŞ. GERİYE DÖNÜP BU GÜNLERE BAKTIĞIMIZDA BURADAKİ KONUŞULANLARI AKLIMIZA GETİRİP HERŞEYE İNANMAMAYI O DÖNEMDE İYİCE ÖĞRENDİK DERİZ İNŞ.GÜLÜMSEYEREK HATIRLARIZ BU ZAMANLARIMIZI İNŞ:)

Öğretmenim,rakam hakkındaki bilgi kesin değil dedim. Üç aşağı beş yukarı bu civarda olur. Maliye fazla esnetmiyor biliyorsunuz.

sizin dediğiniz bu 3 bin küsür kadrolu alımmı oluyo

Dün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.

bizede dün 5 çayına nimet hanım geldi annemle konuşurlarken duydum artık atama falan yokmuş herkes kendi başının çaresine baksın demiş)))

Ben sizinle söyleneni paylaştım. Ben de sizler gibi bekliyorum. Şimdi umutla bekleyip açıklanınca kahrolmaktansa şimdi paylaşayım dedim. atamayla ilgili ne umut ettiysek elimizde kalmadı mı zaten.

Sen buna inanıyor musun? Ya da ortada böyle bir ev ziyareti filan yok da eğlenmek için mi yapıyorsun bunu...
Remzi Bey'in de başka işi yok gittiği misafirlikte kadro sayısından filan bahsedecek. Bu adam profesyonellik nedir bilmiyor böyle mevzuları ulu orta konuşuyor öyle mi? Sadece sana gülüyorum hatta bu sitedeki herkes gülüyordur emin ol... Lütfen artık o bunu demiş, şu şunu demiş vazgeçin arkadaşlar bunlardan ve bunlara inanlar da prim vermeyin böyle söyleyenlere... Resmi açıklama olmadan kimse hiçbirşey bilip d ekesinlik bildirmesin yalnızca mantıklı yorumlar yapın...

arkadaşlar tamam bayaristonun üstüne gitmeyin fazla herkes söylüyor mışı mişi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri