evet arkadaşlar atama olacağı kesin ama beni endişelendiren ve korkutan bize kontenjan vermemeleri inşallah olurda hepimiz atanırız allah hepimizin dualarını kabul etsin
gözdeğmez hocanın linkini okumadınızmıevet arkadaşlar atama olacağı kesin ama beni endişelendiren ve korkutan bize kontenjan vermemeleri inşallah olurda hepimiz atanırız allah hepimizin dualarını kabul etsin
okudum arkadaşım okumazmıyım sabahta beri en az 30 kere pc başına oturdum site site geziyorum ama ne biliyim yagözdeğmez hocanın linkini okumadınızmı
evet yazının sonunda meb kontenjanları açıkladı linki var orayı tıklayın22 bin öğretmen açığı var linki mi?
arkadaşlar dünde biz nimetle dışarda yemekteydik başbakan felan da wardı yaawww dedim tayipcim nolcak benim bu halim dedim tayip beyde sağolsun bizim işleri halletmesi için nimetcime kesin görew werdi bu gece sana bu arkadaşları atamadan uyumak yok dedi)))))
arkadaşım nasıl kesin konuşuyorsun tamam bende alınmasını çok istiyorum içimdede umut var ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kendimi çokda fazla hazırlamıyorum evet bütün haberler iyiye işaret hem hüseyin hoca 10000 alım olursa 1000-1500 demişti 2000 zor bencede yoksa diğer branşlar bizi topa tutacak:362jf:arkadaaşlar bizden kesin alım olacak ama ne kadar olacağı belli değil
10 bin alım olursa 2000
15 bin alım olursa 4000-5000
17 bin alım olusa 6000-7000
arkadaaşlar bizden kesin alım olacak ama ne kadar olacağı belli değil
10 bin alım olursa 2000
15 bin alım olursa 4000-5000
17 bin alım olusa 6000-7000
NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.beyaz papatya arkadasım bu haber dogru mu yeni mş nerden lınk verırmısın
aylido arkadaşım resim nasıl koyuluyor profilden değilmi ben resim kopyaladım ama sizinki gibi ismimin altında çıkmıyo yardımcı olursan sevinirim
evet bu güzel bi haber ama resmi bi duyuru değil inanmak istiyorum ama yinede kesinliğine inanamıyorum resm olmayıncabencede eskı haber bu
bu arada arkadaslar
Atamalar.Biz - 17 bin kontenjanlar 2009
bu lınkte kontenjanları yayınlamıslar ve 29 ekımde acıklayacaklar yazmıslar bılmem ne kadar dogru inanmak ıstıyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!