Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet arkadaşlar atama olacağı kesin ama beni endişelendiren ve korkutan bize kontenjan vermemeleri inşallah olurda hepimiz atanırız allah hepimizin dualarını kabul etsin

evet arkadaşlar atama olacağı kesin ama beni endişelendiren ve korkutan bize kontenjan vermemeleri inşallah olurda hepimiz atanırız allah hepimizin dualarını kabul etsin
gözdeğmez hocanın linkini okumadınızmı

22 bin öğretmen açığı var linki mi?

arkadaaşlar bizden kesin alım olacak ama ne kadar olacağı belli değil
10 bin alım olursa 2000
15 bin alım olursa 4000-5000
17 bin alım olusa 6000-7000

arkadaşlar dünde biz nimetle dışarda yemekteydik başbakan felan da wardı yaawww dedim tayipcim nolcak benim bu halim dedim tayip beyde sağolsun bizim işleri halletmesi için nimetcime kesin görew werdi bu gece sana bu arkadaşları atamadan uyumak yok dedi:))))))

ay bu çok iyiydi yaaa :)))

10 bin alım olursa 2000
arkadaşım nasıl kesin konuşuyorsun tamam bende alınmasını çok istiyorum içimdede umut var ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kendimi çokda fazla hazırlamıyorum evet bütün haberler iyiye işaret hem hüseyin hoca 10000 alım olursa 1000-1500 demişti 2000 zor bencede yoksa diğer branşlar bizi topa tutacak:362jf:

10 bin alım olursa 2000

gözdeğmez, alım olacaktır evet... Ama bu kontenjan sayılarını neye dayanarak veriyorsun :S
Sana da yoksa nimet çubukçu ya da maliye bakanı mehmet şimşek filan mı söyledi :)

arkadaşlar meb ihtiyacı olanı neyse onu alır siz evde size yetecek bulgurunuz varsa tekrar bulgur almanın mantığı yok . acil ihtiyacınız neyse onu alırsınız.

aylido arkadaşım resim nasıl koyuluyor profilden değilmi ben resim kopyaladım ama sizinki gibi ismimin altında çıkmıyo yardımcı olursan sevinirim

Onbinlerce öğretmen adayının büyük bir merakla beklediği 2009 kasım öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Müdürü NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.
Merak edilen konuların başında kasım ayı öğretmen atamaları geliyordu. Kasım ayı öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına ve kasım ayında kaç öğretmen alınacağına cevap veren MEB personel daire müdürü, Kasım ayı atamalarının Ekim ayının sonunda veya Kasım ayının başında yapılacağını belirtti. Kasım ayında kaç tane öğretmen alınacağına da cevap veren Yalçın ” Kasım ayında çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 17bin öğretmen alacağız ” diyerek merak edilen soruları yanıtlamış oldu.

Diğer branşlar topa tutsa nolcak ihtiyaç var ki alınıyor...

evet ihtiyaç çok zaten memurlar nete girmek bile istemiyorum sinir oluyorum orada bizim için yapılan yorumlara yok bebek bakıcısı yok 60 puan altı ger.... mış ayyyy sinir şeyler ama seminer açılıncada ağızlarının suyu akıyo sanki kpss den 80-90 alınca insan akıllı 40-50 alınca g.... sanki eskiden kpss vardı inşallah hepimiz atanırızda şu çile biter

beyaz papatya arkadasım bu haber dogru mu yeni mş nerden lınk verırmısın

bencede eskı haber bu
bu arada arkadaslar
Atamalar.Biz - 17 bin kontenjanlar 2009
bu lınkte kontenjanları yayınlamıslar ve 29 ekımde acıklayacaklar yazmıslar bılmem ne kadar dogru inanmak ıstıyorum

aylido arkadaşım resim nasıl koyuluyor profilden değilmi ben resim kopyaladım ama sizinki gibi ismimin altında çıkmıyo yardımcı olursan sevinirim

inan hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığığmı :(

selam öğretmen arkadaşlar uzun süredir sizin yazdığınız yorumları okuyorum ve bazılarınız umutsuzluğa kapılmış...ama neden dertediyorsunuz ki..2015 e kadar her şehirde zorunlu olacak ve emin olunki burada yorum yazan herkesin bir şekilde ataması çıkacak...bu belki kasım belki şubat..ama hiç birini olmadı saysak bile daha önümüzde bu bölümün parlayacağı ve alımın bol olacağı 5yıl var.bizler koskoca okyanusu aştık geldik buralara küçücük nehir kaldı ve bizim için bu nehre bir köprü yaptılar ve hepimiz geçene kadarda kaldırmayacaklar ....ben sözünü aldım :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri