hüseyin hocam haklısınız...ama gerginleşmemek elde degil... biri ev oturmasında kesin olmayan bir bilgiyi yazabiliyor,hemde insanlar buna umut baglamısken ve herşey iyiye işaret ederken...elde degil gerginleşmemek...
kaynağı olan bilgi olduğunda mutlaka letirim..
Size de tavsiyem , kişilerin yalanlarıyla moralinizi bozmayın... Ve de çok fazla ümitlenip hayal kırıklığına uğramayın...
Her şey iyi gelişiyor..bekleyin görün
hüseyin bey benimle iddiaya var mısın?
dün dayımlarda remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.
hem kesin degil diye belirtip hem iddaya giriyorsunuz bir tutarsızlık yokmu sizceDün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.
Dün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.
arkadaşım sizin puanınz kaç benimkinden düşük deildirÖğretmenim,rakam hakkındaki bilgi kesin değil dedim. Üç aşağı beş yukarı bu civarda olur. Maliye fazla esnetmiyor biliyorsunuz.
Dün dayımlarda Remzi bey vardı. Muhabbeti geçti. Ama kesin bilg değil. Henüz taslak aşamasındaymış.Maliyeyle görüşüyorlarmış. 3851 tane maliye kadro veriyormuş. Sözleşmeli kadrosu yokmuş anlayacağınız. Bakan sözleşmeli alımı zaten istemiyormuş. Bu kadronun belli bir bölümü hizmet puanı yüksek olp doğuda çalışanlara ayrılacakmış. Benim puanım da düşük tüm hayallerim boşa gitti.
bizede dün 5 çayına nimet hanım geldi annemle konuşurlarken duydum artık atama falan yokmuş herkes kendi başının çaresine baksın demiş)))
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!