ay çok üzüldüm şimdi tüylerim diken oldu allah mekanını cennetlik etsinhaklısın enes hocam şu içinde bulunduğumuz durum çok basit şeyler aslında ben 2003 mevzunuyum aynı yıl arkadaşım atanmıştı fakat atandığı yere giderken trafik kazasında vefat etti allah hayırlısını versi bahsettiğin arkadaşada geçmiş olsun allah yardımcısı olsun inşallah
bendede birazcıkta olsa ümit var ama olmazsa çok üzlüleceğim o yüzden herşeyin kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimisenin beklentin olmayabilir ama benim en azından bi ümidim var
ben burayı illa atanacam diye takip etmiyorum biraz bişeyler belli olur ona göre kps çalışmaya başlayacağım yoksa şuanda bu kafayla çalışamambendede birazcıkta olsa ümit var ama olmazsa çok üzlüleceğim o yüzden herşeyin kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimi
puanım 43.700 sizce atama olursa şansım ne 21 i işaretliycembenim içimden 7000 alırlar gibi geçiyor 17000 kadro istendi 10000 verildi 7000 kasıma bırakıldı gibime geliyor neden olmasın 10000 alan 7000ni hayli hayli alır
merhaba arkadaşlar bende beklemekten çok sıkılmıştım ama akşam bir arkadaşımla görüştüm çocuğunun iki defa havale geçirdiğini ve iki yıl boyunca tedavi göreceğini anlattı. bizimkisi heyanlı vede o kadar uzun sürmeyacek bir bekleyiş. oysa o acı veren bir iki yılın geçmesini bekliyecek. akşamdan beri allah evlatlarımıza ve bize sağlık versin hayırlısı ne ise o olsun diyorum. arkadaşlar evet bu atamalar bizim için çok önemli ama hayatımızda ki en önemli şey değil. böyle düşünün ve canınızı sıkmayın.
inşallah atanırsın arkadaşım atanma şansın var benim görüşüm43.700 puanla kasımda atama olursa atanma şansım ne sizce arkadaşlar
inşallah atanırsın arkadaşım atanma şansın var benim görüşüm
nedemek istiyorsunyok daha neler
ewt ne demek şimdi olmazmı sizcenedemek istiyorsun
ewt ne demek şimdi olmazmı sizce
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!