Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Onbinlerce öğretmen adayının büyük bir merakla beklediği 2009 kasım öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Müdürü NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.

Merak edilen konuların başında kasım ayı öğretmen atamaları geliyordu. Kasım ayı öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına ve kasım ayında kaç öğretmen alınacağına cevap veren MEB personel daire müdürü, Kasım ayı atamalarının Ekim ayının sonunda veya Kasım ayının başında yapılacağını belirtti. Kasım ayında kaç tane öğretmen alınacağına da cevap veren Yalçın ” Kasım ayında çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 17bin öğretmen alacağız ” diyerek merak edilen soruları yanıtlamış oldu
:474cu::474cu:

öğretmenimm dediğin konuşmaa hangi gün oldu??sürekli takip ediyorumda.. inş. dediğin gibi olurr hayırlıssıylaaa...:):36_11_12:

su damlası isimli hocamın yazdığı bu haber doğrudur inşallah.Eğer böyleyse, herkesin sonu hayır olur inşallah arkadaşlar..

arkadaşlar bu konuşmada 17000kadrolu alım olunacağı söylenmişnet bilmiyorum ama sizce böylee olursaa nasıl sözleşmelilerden bizlere sıra gelmezz!!yorum yaparsanızz sevinirimm.

arkadaşlar ben yeni geldim neolmuş bu siteye böyle her okuduğumdan farklı farklı anlamlar çıkardım kimse ortak görüş bildirmemiş

ne oluyor bu tayinler ne zaman belli olacak.

sosyalci hüseyin hocam yazdığım gazete haberi belittiğim gibi memurlar netten öğretmen arkadaşların yazdığı bir haberdi ve bunun alıntı olduğunu yazdım lütfen dikkatlerden kaçmasın rahatsızdım o yüzden siteden ayrıldım şimdi yazdıklarınızı gördüm ve cevabım ben de herkes gibi bütün siteleri ziyaret ederek neler olup bittiğinden haberdar oluyorum haber gerçek yada yalan ben sadece yazdım ve belittim alıntıdır diye iddialı değilim kesinlikle

yeliz bende yeni geldim yeni bir gelişme yok anlayacağın

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

arkadaslar biraz daha sabredelim diyorum...bugün ist. pendik mem. atamaların olacagını söyledi haber bekliyoruz bizlerde dediler...yani bakanlıgı bekleyelim az kaldı....

bu da benim kızım sude nur

sağol ya beni bir anlayan sensin zaten sadece takılıyorum sana kırılmıyorsun umarım ne yapalım yeliz hocam çalışıyormusun

mesaj nasıl siliniyor arkadaşlar ben daha öğrenemedim.

sağol ya beni bir anlayan sensin zaten sadece takılıyorum sana kırılmıyorsun umarım ne yapalım yeliz hocam çalışıyormusun
ne münasebet olurmu hiç öyle şey çalışıyorum

emsu hocam ALLAH bağaşlasın dilerim herşey onlar için daha güzel olur

nerede hocam yada nasıl gidiyor konsantıre oldunuzmu yada olabiliyormusunuz bu pskolojiyle zor ama ne yaparsın değilmi

mebii arayan var mı ve no su kaç bende arıyım

arkadaslar biraz daha sabredelim diyorum...bugün ist. pendik mem. atamaların olacagını söyledi haber bekliyoruz bizlerde dediler...yani bakanlıgı bekleyelim az kaldı....

inşallah doğrudur hocam beklemekten sıkılsakta elden bir şey gelmiyor sonuç ortada sabırrrrrrrrr:hhf::362jf:

Reyhan hocam kızdınmı yoksa bana

sayın emsu; konu başlığını okumadan yazıyorsunuz sanırım :-/

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri