Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar mzyn80 rumuzlu arkadaş belki kadrolu alım için sormuştur.Hemen yüklenmeyin cnm siz de..

çığlık atmak istiyorum psikolojim bozuldu sonunda bu da oldu kendimi tutamıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu haberde yalnız usta ögretıcı alınacak dıyor hocam kalktı o ...bu haber eskımı acaba

zerda hocam ümidinizi kaybetmeyin güzel süpriz:36_15_4: haberler alacağımıza inanıyorum her an her şey olabilir.Olumlu düşünün ki olumlu olsun ümitlerinizi form da tutun lütfen...:36_3_12:

67 küsür alan arkadaş sen ne yapıyon cidden dalgamı geçiyon,yoksa hava mı atıyon.seninki belli atanacan

kasım ayında kadrolumu,sözleşmelimi alıcak.Herkez farklı bır sey söylüyo.inşallah sözleşmeli olur

sakin olun niy sinirlendiniz arkadaşlar

inşallah sözleşmeli olur

yok canım ben sinirlenmiyom.sadece belli atama olursa ilk gidecekler onlar tabiki ,inşa.herkes alınır

bence ne zaman olursa olsun hepimiz gidicez kalmayacak bu sene kimse inşaalh:) kimse morelimizi bozamaz

arkadalar selçuk bey sınıfçıların alanmıza müdahalesiyle ilgili bir kampanya başlatmış sizde bakın ve fakslarınızı yollayın sesimizi hep birlikte duyuralım:congratulationscut4

evet arkadaşlar lütfen duyarlı olalım tepkimizi gösterelim, düşünsenize bizi puanlarımızla degerlendirenler hiçbir bilgileri olmadan bu işi yapabileceklerini sanıyorlar ataması yapılmış yapılmamış herkes lütfen fakslayalım...meslegimize sahipçıkalım teşekürler selçukhoca

arkadaşlar ben bugün meb aradım norm kadroları aldık dedi ama hale maliyeden cevap bekliyoruz dedi bu cevapta artık gelmez oldu

arkadaşlar bugün meb aradım norm kadroları aldık dedi maliyeden yazı bekliyoruz dedi

Onbinlerce öğretmen adayının büyük bir merakla beklediği 2009 kasım öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Müdürü NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.

Merak edilen konuların başında kasım ayı öğretmen atamaları geliyordu. Kasım ayı öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına ve kasım ayında kaç öğretmen alınacağına cevap veren MEB personel daire müdürü, Kasım ayı atamalarının Ekim ayının sonunda veya Kasım ayının başında yapılacağını belirtti. Kasım ayında kaç tane öğretmen alınacağına da cevap veren Yalçın ” Kasım ayında çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 17bin öğretmen alacağız ” diyerek merak edilen soruları yanıtlamış oldu
:474cu::474cu:

iyi olur herşey inş.:36_3_12:

yeni haberrr yok mu hala=(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri