Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bazı arkadaşlar.. böyle safsata bilgileri buraya yazarak , gerçeği yansıtmayan bilgileri doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışıyorlar ya acaba ne kazanıyorlar?
ya açıklama olsa en başta ajanslar bilgi verir?

ben onu aradım 5000 dedi , yok ben aradım 10000 dedi , ben de aradım olmaz dedi , bana da bugün git yarın gel dedi..

ARTIK BUNLARA KANMAYIN... HİÇ Bİ ŞEY OLMADI... AÇIKLAMA YOK
iyide hocam siz ne diyorsunuz sizin fikriniz nedir

Evet yok ki duyumlar hep duyum işte önemli olan kesin yazılı açıklama olması

bencede kesin olmadan konuşmayalım, mutlaka birileri bizimle dalga geçiyor. diger bölümlerde gezinmeye gidiyorum bakalım onlardan ne haber var.

doğru söylüyorsun hocam onlar yazıyor bizde ne güzel geçip okuyoruz

BEKLEMEK GERCEKTEN ÇOK ZOR ARKADAŞLAR.BENCE BU HAFTA ACIKLANMIYCAK.mALESEF BEKLEMEYE DEVAM EDICEZ...:ggggdw:

Hafta bitti zaten diğer haftaya kaldı

herkese selam anlaşılan yeni bir gelişme yok ortam gergin sabır arkadaşlar hafta bitti ümitler gelecek haftaya artık yorumlarda lütfen sabır
/

sabır taşı olduk ama sonuç iyi olur inşaalh:)

BUGÜNKÜ TÜRKİYE GAZETESİ HABERİNE GÖRE 2010 YILINDA 7 BIN SÖZLEŞMELİ OKUL ÖNCESİ DAHA ATANACAK....sadece gördüklerim aynen kopyaladım yapiştırdım sakın öfkelenmeyin yani 2010 da alım kuvvetli biz kesin gideceğiz 2010 kalmadan arkadaşlar diğer siteler bu haber üzerine açmış lar ağızlarını yummuşlar yine gözlerini veryansın ediyorlar

şuraya her girdiğimde sinirlerim bozuluyo ya bi mantıklı yorumlar yapın Allah aşkına ya,aralıkmış haahhh yok ocak olucak o yanlış söylemişler,ocakk
hocam üniversite okumuş insanlarız değilmi niçin yorumlara bakarak haha hihi die dalga havası yansıtıosun kaılıp katılmamakta serbestsn

hüseyin hocam bu meb iş takviminin önemi nedir sizce ??orada yazdığı gibi 16 kasım 31 aralık tarihlerinde olabilir yorumunu çıkarabilirmiyiz ,ben öyle anladım ve yazmıştım ama yanlış bir yorum yazmak istemem siz ne düşünüyorsunuz?

BUGÜNKÜ TÜRKİYE GAZETESİ HABERİNE GÖRE 2010 YILINDA 7 BIN SÖZLEŞMELİ OKUL ÖNCESİ DAHA ATANACAK....sadece gördüklerim aynen kopyaladım yapiştırdım sakın öfkelenmeyin yani 2010 da alım kuvvetli biz kesin gideceğiz 2010 kalmadan arkadaşlar diğer siteler bu haber üzerine açmış lar ağızlarını yummuşlar yine gözlerini veryansın ediyorlar

2010 a kalmayalım lütfen benim dileğim hepimizin kasım da atanması bekleyecek sabrımız kalmadı artık...:hhf:

evet kasıma kalmadan atanalım artıkkkk

hüseyin hocam bu meb iş takviminin önemi nedir sizce ??orada yazdığı gibi 16 kasım 31 aralık tarihlerinde olabilir yorumunu çıkarabilirmiyiz ,ben öyle anladım ve yazmıştım ama yanlış bir yorum yazmak istemem siz ne düşünüyorsunuz?

hayır hocam.. o takvim sadece atama planlamasının ve atamanın olacağını gösterir...
tarihler hiç bir zaman tutmadı tutmaz

SORUMLU
B​
İRİM YAPILACAK ÇALIŞMALAR

BA​
ŞLAMA/
B
İTİŞ

TAR​
İHİ

Personel Genel
Müdürlü​
ğü

•​
2009 yılına ait öğretmen kadrolarından boş

kalanlar​
ına, yoğun ihtiyaç duyulan
alan/alanlardan kadrolu ö
ğretmen atamasının
yap
ılması, sonuçların duyurulması, göreve
ba
şlamalarının sağlanması

16 Kas​
ım

31 Aral
ık

meb iş sayfasından alıp yolluyorum kasım sonu biziiş ark. haftayıda beklemeyelim

benim puanım 67.591 acaba olur mu

yani anladığım kadarıyla bir atama war ama ne zaman olacağı ne kadar olacağı belli değil. öylemi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri