Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ama güzel düşünelim güzel olsun annem hep hayırlıysa beri hayırsızsa geri der.

yediiklim son yazdıkların daha güzel iç açıyor anneler derse doğru söyler güzel düşünelim güzel olsun

ooooofffffffffffffffff oooooooooooffffffffffffffffff yine haber yok pazertesi diyenler maliye yetiştiremedi yazık adamlar çok çalışıyor be işe yaramaz kişiler biraz fazla mesai yapın

puanımı çok yazdım 42,353 şansım varmı bilmiyorum

bu iş pazartesiye kalacak diyenler sakın kötü bir şey yazmayın sadece tahmin

buarada komşuları çağırdım bugün evde yasin okuycaz çok çok alım olsun diye dua edicez atlayın gelin hadi kayserideyim

arkadaşlar atama olmaması gibi bir ihtimal var mı?benim kafam iyice karıştı artık:36_11_13::ggggdw:

teşekkürler yelizcim allah bu sorunları unutturup dert sıkıntı vermesin bunlar gelip geçici şeyler

arkadaşlar atama olmaması gibi bir ihtimal var mı?benim kafam iyice karıştı artık:36_11_13::ggggdw:
arkadaşlar dikkat ederseniz atamalar hep 24kasımda oluyor öğretmenler gününe denk getiriyorlar süpriz olsun diyemi bilmiyorum artık........

yediiklim rabbim şimdiden kabul etsin manevi olarak yanındayız sağolasın arkadaşım bizleride unutmayın

yelizcim 24 kasım neden olmasın ne olur bekletmesinler o kadar ama umutluyuz elbette olacak olmayacak diye yazmayalım lütfen destek verelim birbirimize

bizim gibi bekleyen herkez için arkadaşlar dualarımız sizlerle olsun inşallah:474cu:

Allah kabul etsin..İnşallah dualarımız kabul olur,hakkımızda hayırlısı olur:)

bende inanıyorum bizi alacaklar ama alana kadar bizi böyle bunalıma sokacaklar .meraktan çatlıyacam belli olsun ona göre umudumu keseyim:hhf::hhf::hhf:

günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha başladık iyşallah allahın izniyle bir haber alırız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri