Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
günayydın arkadaşlar bence bunlar sınıfçılardan gelecek baş vurulara beklyrlr ondan sonra kontenjanlar açıklanacak neden atamalardan önce böyle bir şey başlatılsın ki amaç az paraya çok adam çalıştırmak değil mi sanırım açaklama için beklicez daha umarım gülen taraf bizler oluruz:110103_aphextwinz_p
arkadaşım eğer sınıfçıları bekliyolarsa dedğin gibi ozaman atama beklemek yanlış olur

arkadaşlar dün bir arkadaşın verdiği milli eğitim numarasını aradım...bugüne kadar hep ankara personeli falan arayıp hep olumsuz şeyler duymuştum... çalışmamız yok,basını takip edin,şöyle böyle sürekli olumsuzluk...bugün son umut arkadaşın verdiği numarayı aradım. size yemin ederim resmi yazı gelmedi ama 5000 alınacak sizden dedi adam... amacım umut tacirliği değil inanın...diğer formlardada bunu yapan çok ama ben 50.654 puanla açıkta kaldım 21den dolayı...artık yoruldum ve bunaldım...gerçekten kulaklarımla duymasam asla yazmam...

haaa resmi bir yazı yokmuş adam 5000 dedi ama en kötü olsun 3000-4000.... benim içim bi nebzede olsa rahatladı...umarım sizlerede umut olur arkdaşlar...

inş.dedidiğiniz gibi olur.ama umarım olursada hayırlı yerler olsun .hepimiz için

o zaman bu bilgiy ibize ilk veren (yanlış hatırlamıyorsam) burça arkadaşımıza ve sana çok teşekkürler.

ertanx hocam vermişti ilk olarak...

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. İnternetten ve televizyondan takip ettiğim kadarıyla kasım ayı içerisinde kadrolu alımlar gerçekleştirilecekmiş. Ben şu an milli eğitime bağlı bir ana okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum. Kpss puanım biraz düşük aynı zamandada 2 yıllık yüksek okul mezunuyum.

Sizden ricam bu şartlarla benim bu alımlara başvurup vuramayacağımı söylermisiniz. il ve ilçeden öğrenemiyorum. Üstüne üstelik birde azarlıyorlar. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

ya geriye dönmek zor geldi gece 8-8 (12 saat) çalıştıktan sonra hatırlayamadım kusura bakmayın. ertanx hocam çok teşekkürler.

inşallah doğrudur... eğer doğruysa bol bol dua edicem müjdeyi verenlere ve herkese tabiii.... :)))

burça arkadaşım kasımda atama yokmuu şimdii ??herkes farklı bir şeyler söylüyorr artık neye inanacağımı şaşırdım..

arkadaşlar dün bir arkadaşın verdiği milli eğitim numarasını aradım...bugüne kadar hep ankara personeli falan arayıp hep olumsuz şeyler duymuştum... çalışmamız yok,basını takip edin,şöyle böyle sürekli olumsuzluk...bugün son umut arkadaşın verdiği numarayı aradım. size yemin ederim resmi yazı gelmedi ama 5000 alınacak sizden dedi adam... amacım umut tacirliği değil inanın...diğer formlardada bunu yapan çok ama ben 50.654 puanla açıkta kaldım 21den dolayı...artık yoruldum ve bunaldım...gerçekten kulaklarımla duymasam asla yazmam...

haaa resmi bir yazı yokmuş adam 5000 dedi ama en kötü olsun 3000-4000.... benim içim bi nebzede olsa rahatladı...umarım sizlerede umut olur arkdaşlar...
teşekkür ederiz inşallah söylediğin gibi olur benim puanım 34.327 bu sayıya göre olur numarayı nereden aldınız yazında bizde arayalım

arkadaşım umarım dediklerin doğrudurr(yanii sana söylenilenler)gerçektenn kasım aralıkmıı şaşırdım artık!ayrıca araştırman için teşekkürler...:)

bakalım ilk müjdeyi kim verecek, arkadaşlar illerin puan listesi varmı? yada degişirmi acaba

arkadaşım çok sagol ögrendigin için umarım dogrudur herkes atanır birde ne zaman açıklanacagını ögrenebilsek bekle bekle valla çok zor tekrar teşekkürler hocam

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. İnternetten ve televizyondan takip ettiğim kadarıyla kasım ayı içerisinde kadrolu alımlar gerçekleştirilecekmiş. Ben şu an milli eğitime bağlı bir ana okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum. Kpss puanım biraz düşük aynı zamandada 2 yıllık yüksek okul mezunuyum.

Sizden ricam bu şartlarla benim bu alımlara başvurup vuramayacağımı söylermisiniz. il ve ilçeden öğrenemiyorum. Üstüne üstelik birde azarlıyorlar. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
arkadaşım benim bildiğim öğretmenlik için lisans mezunu olmak gerekiyor

Allah kabul etsin arkadaşım valla hergün bende dua ediyorum işallah herkesin gönlüne göre olur

teşekkürler iyşallah dedikleri gibidir

arkadaşıkm bende lisans mezunu olman gerektiğini biliyorum..tercih yapmaa hakkın olmazz zaten..

duygu hocama katılıyorum lisans eğitimini tamamlamalısın daha sonra bu kpss başvuru yapabilirsin yoksa olmaz

iyişallah dedikleri gibi olur umutlar yeşeriyor ne dersiniz tahmin varmı ne zaman açıklanacak

arkadaşlarr dün akşam haberlerde maliye bakanlığının 26ekimde bütçeyii açıklayacağı yazıyor....millieğitim bakanlığının da 6kasım cuma günü ele alınacakmış..mantıklı düşündüğümüzde biraz daha var diyorum ben www.sondakika.com/milli-egitim-bakanligi/istersenizz sizde bir okuyun.yorumlarınızı bekliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri