Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
:ggggdw::ggggdw::ggggdw:

evet güncel konulara dönelim gerilim hatları hat safhada nedersiniz bu gün yarın açıklanırmı yine pazartesiyemi kaldı cevapları alalım

günaydın arkadaşlar :ggggdw:

umudumuzu yitirmeyelim önce biz yelizcim buna inan öncelik bizim olmalı tahmin yokmu

günaydın arkadaşlar.bi haber var mı?yok mu?

bende hepimizin atanıp artık bu ortamda güzel sıkıntılarımızı paylaşmak isteyenlerdenim
güzel haberler hepimiz için atama istiyoruz başka birşey değil
arkadaşım hakkındaki yorumlara fazla takılma ben sana inanıyorum nedemek istediğinide anladım ama kızma bana atanan arkadaşların sana söyleyebilirdi allahından bulsun derim kpssde aynı olay benim başımada geldi başvuruyu kaçırmamın sebebi arkadaşlarım geleceğimi kararttılar yinede sağlık olsun

of ya... inşallah p.tesiye kalmaz....
ya insanlara laf yetiştirmekten bıktım...
ataman olmadı mı ne zaman atanacan???????
bu soruları duymak istemiyorum artık....
bu atanma umudum olmasaydı dersaneye gidicektim....
tıkıldık kaldık eve yaaaa............

günaydın arkadaşlar sizde farkettnizmi atama haberi beklerken birbirimize ve siteye nekadar alıştık. kendi adıma ben hiç bukadar yorum okumamıştım ve sayfayı yenile yapmamıştım. yakında elim mausa yapışacak.

günayydın arkadaşlar bence bunlar sınıfçılardan gelecek baş vurulara beklyrlr ondan sonra kontenjanlar açıklanacak neden atamalardan önce böyle bir şey başlatılsın ki amaç az paraya çok adam çalıştırmak değil mi sanırım açaklama için beklicez daha umarım gülen taraf bizler oluruz:110103_aphextwinz_p

enescon doğru hayatımda benimde ilk bu kadar ttnet başındayım gözlerimin hiç bu kadar ağrıdığını bilmiyorum

günaydın arkadaşlar sizde farkettnizmi atama haberi beklerken birbirimize ve siteye nekadar alıştık. kendi adıma ben hiç bukadar yorum okumamıştım ve sayfayı yenile yapmamıştım. yakında elim mausa yapışacak.

aynen arkadaşım ya.... hiç bu kadar int. te vakit öldürmemiştim.... o çocuklar öğrt.siz kalsın bizde burda verimsiz günler geçirelim..... ne kadar daha sürer bilmem........ :ggggdw:

beklemek bunalttı gerçekten.benimde hiçbirşey yapasım gelmiyo.bu belirsizlikten kafayı yiycem:ggggdw:

yeliz çeken anlarmış sağol desteğin için ben hiç böyle olsun istermiydim sizinle yazışırken farkında olmadan alıştık her sabah ister istemez bu site direk olarak inşallah güzel haber ve gelecekle devam eder

bizi bu bunalımlara sürükleyenler kıymetimizi bilmeyenler utansın.... ahhhh ahhhhhhhhhhhhhh.............. :362jf:

umutla resmin çok güzel değiştirelim ....ben öğretmenim haklarımla varım...........nerde haklarımız göremiyomda

utansınlar arkadaşım doğru söylüyorsunnnnnnnnn

sınıfçılar olmadan önce 3000.rakamı faraza yazdım alacaksa şimdi 1500 okul önceci alacak rakam yarıya düşecek dedim ya az paraya çok insan çalıştırmak amaç.

sınıfçılar olmadan önce 3000.rakamı faraza yazdım alacaksa şimdi 1500 okul önceci alacak rakam yarıya düşecek dedim ya az paraya çok insan çalıştırmak amaç.
yok arkadaşım ben senin düşündüğn gibi düşünmüyorum benim tahminim önce bizi atıcaklar mezun kalmayınca sınıfçıları devreye sokucaklar

az paraya çok insan çalıştırırlar yaparlar doğru dedin yedi iklim..ama inşallah olmaz öyle birşey..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri