Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
1 saatir sıralamamı öğrenmek için arıyorum nerden bakılıyor.yardımcı olun arkadaşlar
atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster
Çıkan sıralamadan, 14391 çıkar ve 600-750 ekle.

sagol neşe kendini ne zannediyorsa kafamı takmıcam biliyorum ki sizin gibi iyilerde var bu sitede kendi yanlışımla bende sessiz bir şekilde beklicem kasım atamasını bol şans arkadaşım dilerim seninde yüzün güler

geçmişler olsun arkadaşım ne diyeyim keşke okusaydın kforumda kırmızıyla yazılmıştı özellikle onaylatılacak kısım neyse hakkına hayırlısı sende kasıma kaldın demekki

bu sıralama sonucu doğruysa 3576.sıradayım 37 ile hee bide 750 ekliyoruz 4326 iyice canım sıkıldı gidiyorum ben iyi geceler..

Sanırım içinizde en yaşlınız benim. Bundan destek alarak yazıyorum umarım kızmazsınız. Bazen forumu okuduğumda çok üzülüyorum. Hepimiz aynı dert için burdayız, birbirimize niye sataşırız anlamıyorum? İçimizde bir erkek olarak Hüseyin hoca var, bir yorumunda cadı kazanına dönmüş burası diye yazmış, haklı da. İnanın çok utandım.
Tamam gerginiz ama, lütfen bunu birbirimize bu şekilde yansıtmayalım, ne olur!!

neşe senin gibi insanlar oldukça bu site her zaman daim olacak seviyeyi korumayanlar utansın ben kimseyle bu tarz muhatablara girmeyecegim şu dak itabariyle

günaydın arkadaşlar haber yok heralde ya

bu rada ben dersaneye başladım oradaki rehberlik hocası sen niye geliyorsun kesin atanırsın dedi eylül atamasında bir öğrencisi 28 puanla 21.ci tercihi hakkariye yerleşmiş inanamadım peki hocam neden o puanları vermiyorlar diye sorduğumda 21. tercihlerini yapanların puanlarını vermemişler dedi halada inanamıyorum böyle giderse biz ne zaman atanırız bilemiyorum. dersane ders çalış çalış kazan.

yeliz arkadaş günaydın yine haber yok evet hadi bakalım

bu rada ben dersaneye başladım oradaki rehberlik hocası sen niye geliyorsun kesin atanırsın dedi eylül atamasında bir öğrencisi 28 puanla 21.ci tercihi hakkariye yerleşmiş inanamadım peki hocam neden o puanları vermiyorlar diye sorduğumda 21. tercihlerini yapanların puanlarını vermemişler dedi halada inanamıyorum böyle giderse biz ne zaman atanırız bilemiyorum. dersane ders çalış çalış kazan.
nasıl olmuş bende 21 yaptım

daha öncede yazdım 47.301 bütünüyle doğu illeri yazdım tamamen bir de 21. tercihide yaptım yok olmadı gerçekten olmadı bazı arkadaşlar bir şey unutmuş yada atlamış olmayasın diyor ama yok imkansız
bak gördünmü reyhan kendi ağzınla söyledin,demek ki puanın atanmaya yettiği halde mem ne onaylatmadığın için atanamamışsın senden kaynaklanan bir durum.senin yerine puanı 35 olan birini atamamışlar yani.bilgisayar atamasında torpil veya başka hilelerin olması mümkün değil zaten son derece şeffaf bir atama yapar bilgisayar ,bundan kimsenin şüphesi olmasın.benim seni ve aaa puanı 35 olan birisi atanmış duydum diyenleri eleştirmemin sebebi böyle şeylerle kafa bulandırıpta atama bekleyen ben ve diğer arkadaşlarımızın morallerinin bozulmamasını istemememdir.

aaaa birisi 35 almış atanmış gibi söylentilerle atanma bekleyen bizlerin morali bozulmasın,inşallah sende bende bütün atama bekleyen arkadaşlarda atanır.

arakadaşlar günaydın bence bunlar sınıf öğrtmnlrndn gelecek baş vuruları bekliyo onları ücretli aldıktan sonra kontenjanı açıklcaklar neden atamadan önce böyle bir şey başlatsın amaç az paraya çok insan çalıştırmak değilmi

yine yazdım nerde hata yaptığımı arkadaşlarla yazışarak buldum ama ben bilgisayarda hata var mebde hata var demedim ama sen çok uslüplar kullandın ben çocuk değilim kimsenin morali bozulmasın bende istiyorum kendi başıma gelen kinsenin gelmesin diyede çaba harcıyoruz sadece itamlara dikkat bu konuda rica ediyorum geleceğin öğretmenleri olacağız uslıp diyorum başkada bir şey yazmıyorum

ne zaman bitecek insanın insana köleliği

emsu hocam puanınız kaç? bu belirsizlikler hepimizi mahfetti....

bende hepimizin atanıp artık bu ortamda güzel sıkıntılarımızı paylaşmak isteyenlerdenim
güzel haberler hepimiz için atama istiyoruz başka birşey değil

yedi iklim diğer sitelerede sabahdan bu yana bakıyorum haber yok bu köleliğinde sonu gelecek elbet bir gün çok yakında

arakadaşlar günaydın bence bunlar sınıf öğrtmnlrndn gelecek baş vuruları bekliyo onları ücretli aldıktan sonra kontenjanı açıklcaklar neden atamadan önce böyle bir şey başlatsın amaç az paraya çok insan çalıştırmak değilmi
madem öyleydi niye ustaöğreticileri iptal ettiler sanki ustaöğreticiler çokmu maaş alıyordu hadi onuda geçtim okulöncesi deilde sınıfçılar ücretli oluyor yinede atandıkları yer boş görünecek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri