atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster1 saatir sıralamamı öğrenmek için arıyorum nerden bakılıyor.yardımcı olun arkadaşlar
Çıkan sıralamadan, 14391 çıkar ve 600-750 ekle.
atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster1 saatir sıralamamı öğrenmek için arıyorum nerden bakılıyor.yardımcı olun arkadaşlar
nasıl olmuş bende 21 yaptımbu rada ben dersaneye başladım oradaki rehberlik hocası sen niye geliyorsun kesin atanırsın dedi eylül atamasında bir öğrencisi 28 puanla 21.ci tercihi hakkariye yerleşmiş inanamadım peki hocam neden o puanları vermiyorlar diye sorduğumda 21. tercihlerini yapanların puanlarını vermemişler dedi halada inanamıyorum böyle giderse biz ne zaman atanırız bilemiyorum. dersane ders çalış çalış kazan.
bak gördünmü reyhan kendi ağzınla söyledin,demek ki puanın atanmaya yettiği halde mem ne onaylatmadığın için atanamamışsın senden kaynaklanan bir durum.senin yerine puanı 35 olan birini atamamışlar yani.bilgisayar atamasında torpil veya başka hilelerin olması mümkün değil zaten son derece şeffaf bir atama yapar bilgisayar ,bundan kimsenin şüphesi olmasın.benim seni ve aaa puanı 35 olan birisi atanmış duydum diyenleri eleştirmemin sebebi böyle şeylerle kafa bulandırıpta atama bekleyen ben ve diğer arkadaşlarımızın morallerinin bozulmamasını istemememdir.daha öncede yazdım 47.301 bütünüyle doğu illeri yazdım tamamen bir de 21. tercihide yaptım yok olmadı gerçekten olmadı bazı arkadaşlar bir şey unutmuş yada atlamış olmayasın diyor ama yok imkansız
madem öyleydi niye ustaöğreticileri iptal ettiler sanki ustaöğreticiler çokmu maaş alıyordu hadi onuda geçtim okulöncesi deilde sınıfçılar ücretli oluyor yinede atandıkları yer boş görünecekarakadaşlar günaydın bence bunlar sınıf öğrtmnlrndn gelecek baş vuruları bekliyo onları ücretli aldıktan sonra kontenjanı açıklcaklar neden atamadan önce böyle bir şey başlatsın amaç az paraya çok insan çalıştırmak değilmi
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!