Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bende bu haberi 4:30 ögrendim burda paylaştım

hadi hayırlısı

sağol arkadaşım... direk çıkan kişiyle mi konuşucaz yoksa dahili numarası var mı?milli eğitimde hangi bölüm bu?

sekreter cıyo ona diyosun ada baglıyo arkadas sınıfcıların semineri ilgili bilgi icin demiş bagladıgı kişiyede kasım alımı sorusunu sormuş

arkadaşlar alım 5000 olursa puan kaça kadar düşer lütfen bilgisi olan varsa yazsın ya ağlamakdan miğdeme ağrı girdi morelim çok bozuldu

arkadaşlar alım 5000 olursa puan kaça kadar düşer lütfen bilgisi olan varsa yazsın ya ağlamakdan miğdeme ağrı girdi morelim çok bozuldu
arkadaşım benim puanım 32 sıram 4908 biraz önce arkadaş hem 5000 alım diyo hem puan 40 düşecek diyo benmi yanlış hesaplıyom yoksa arkadaşmı yanlış söylüyor anlamadım bende

eğer 5000 doğru ise 40 değil 37 lere bile düşer benim 63 bakalım ne olcak hayırlısı

kasımda atama varsa ne olur yazın benim puan 55.999 atama olursa ne kadar alım olur ne bılıyoranız yazın ltfen

yeliz arkadaşım benim puanım 36,710 .of yaaaaaaaaa bu ne sinir bozucu bişey .allahım inşallah herkez gider ..of of.

arkadaşlar bu puan hesaplamasını nerden yapıyosunuz.sıralama belli olmadı.

arkadaşım o zaman benmi yanlış hesaplıyom 32 puanla 4908.sıradayım nasıl 37yr düşer bi açıklarmısınız

Ben şuna çok inanıyorum.Kasım+şubat=herkes atanacak
Çünkü sınıfçıları bile alacaklar bizden yetmezse
Bundan büyük kanıt olur mu???

arkadaşım o zaman benmi yanlış hesaplıyom 32 puanla 4908.sıradayım nasıl 37yr düşer bi açıklarmısınız

tatlım o alımın hepsi sözleşme olmaz sözleşmeleride kadroya geçiriyorlar ya puna o kadar düşmez yani ama inşaşşal düşer

Ben şuna çok inanıyorum.Kasım+şubat=herkes atanacak
Çünkü sınıfçıları bile alacaklar bizden yetmezse
Bundan büyük kanıt olur mu???

bence deeeeeeee atanmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkk

benim puanım 45.984 ben kaçıncı sıradayım.

bu 5 bin kasım için mi duymuş

yeliz arkadaşım benim puanım 36,710 .of yaaaaaaaaa bu ne sinir bozucu bişey .allahım inşallah herkez gider ..of of.
arkadaşım 5000 alırlarsa puan 30 düşmeli tabi benim hesaplamam bu zaten 7000 kişi atanamamış öyle olunca geriyede bişey kalmıyor ama arkadaşın biri 40tan bahsediyo inanki nasıl oluyor anlamadım

arkadaslar söyle kendine guvenen atama var dıyebılecek saglam bır duyumu olan varmı lutfen soylesin merakla beklıyorum

arkadaşlar benim msja cevap yazın ya

tatlım o alımın hepsi sözleşme olmaz sözleşmeleride kadroya geçiriyorlar ya puna o kadar düşmez yani ama inşaşşal düşer
inanın hiçbirşey anlamıyorum bizde zaten 5000 sözleşmeli alımından bahsetmiyormuyuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri