arkadaşım benim puanım 32 sıram 4908 biraz önce arkadaş hem 5000 alım diyo hem puan 40 düşecek diyo benmi yanlış hesaplıyom yoksa arkadaşmı yanlış söylüyor anlamadım bendearkadaşlar alım 5000 olursa puan kaça kadar düşer lütfen bilgisi olan varsa yazsın ya ağlamakdan miğdeme ağrı girdi morelim çok bozuldu
arkadaşlar alım 5000 olursa puan kaça kadar düşer lütfen bilgisi olan varsa yazsın ya ağlamakdan miğdeme ağrı girdi morelim çok bozuldu
arkadaşım o zaman benmi yanlış hesaplıyom 32 puanla 4908.sıradayım nasıl 37yr düşer bi açıklarmısınız
Ben şuna çok inanıyorum.Kasım+şubat=herkes atanacak
Çünkü sınıfçıları bile alacaklar bizden yetmezse
Bundan büyük kanıt olur mu???
arkadaşım 5000 alırlarsa puan 30 düşmeli tabi benim hesaplamam bu zaten 7000 kişi atanamamış öyle olunca geriyede bişey kalmıyor ama arkadaşın biri 40tan bahsediyo inanki nasıl oluyor anlamadımyeliz arkadaşım benim puanım 36,710 .of yaaaaaaaaa bu ne sinir bozucu bişey .allahım inşallah herkez gider ..of of.
inanın hiçbirşey anlamıyorum bizde zaten 5000 sözleşmeli alımından bahsetmiyormuyuztatlım o alımın hepsi sözleşme olmaz sözleşmeleride kadroya geçiriyorlar ya puna o kadar düşmez yani ama inşaşşal düşer
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!