Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar noldu ya neden sesiniz çıkmıyor

arkadaşlar biraz önce manisa mebi aradım kontenjanlar hakkında hala yazı gelmemiş kasımda atama olacağı bile belli değilmiş adımı no.verdim bi gelişme olursa beni arıcaklar bende sizinle paylaşırım

ırmak51 arkadaşım inşallah bizde atanırız bi haber yokmu ya..........
ben zaten kasımda falan atanmayı beklemiyorum 34 puanla ama sinir oldum ya dalga geçiyorlar bi umut bizimkide belki olur diye bekliyoruz şubatta haber falanda yok yeliz ercan arkadaşım

inşallah dediğin gibi herkes giderde yaz tatiline kadar kimse nefes almasın değilmi oda bizim için çok güzel olur her halde hiç şikayet etmeyiz değilmi

ben zaten kasımda falan atanmayı beklemiyorum 34 puanla ama sinir oldum ya dalga geçiyorlar bi umut bizimkide belki olur diye bekliyoruz şubatta haber falanda yok yeliz ercan arkadaşım
valla arkadaşım şubatta kadro alımı olcakmış bizim bu puanlarla kadro ataması olmaz zaten benim puanım 2008 puanı son şans şubat ama ben kasımı daha çok ümit ediyorum inşallah yanılmam

bizim için ne hayırlıysa o olsun hocam.Ama şunuda itiraf edeyim puanla değil bu işe gönül verenlerin atanmasını daha çok istiyorum..

gönül verenlerin terazisi yok ki hocam sıralama yapılsın :36_7_8:

ırmak hocam yaradan dan umut kesilmez inşallah olurda herkesin yüzü güler sen üzülme gülen kendine gülsün

ırmak hocam yaradan dan umut kesilmez inşallah olurda herkesin yüzü güler sen üzülme gülen kendine gülsün
teşekkür ederim sağolun hayırlısı olsun ona bakarsanız 46 puanda bir zamanlar gülünecek bir puandı ama oldu

sosyalci hocam benim de ilk kez size sorum olcak puanım 47.301 10 atamada tamamen doğu illerini yazdım 21. tercihide yaptım olmadı bana bunun mantıklım bir açıklaması varsa yazarmısınız aynı hata yada neyse bu atamada olmasını istemem yardımcı olurmusunuz cevap bekliyorum lütfen

arkadaşlar siz mebi aradınızmı

valla arkadaşım şubatta kadro alımı olcakmış bizim bu puanlarla kadro ataması olmaz zaten benim puanım 2008 puanı son şans şubat ama ben kasımı daha çok ümit ediyorum inşallah yanılmam
benim puanımda 2008 puanı bu yıl hiç girmedim ve en düşük aldığım puan moralim bozuldu bende 2009 da girmemiştim şuanda çok iyi bir işim var maddi manevi çok mutluyum ama yinede devlet başka tabi bakalım hayırlısı olsun

ırmak hocam 47.301 her şeyi yaptım 21. tercihi bile tamamen doğu illeri yazdım ama olmadı kader bundan ötesi yok olacak hepimiz için inanırsak olur

ırmak hocam 47.301 her şeyi yaptım 21. tercihi bile tamamen doğu illeri yazdım ama olmadı kader bundan ötesi yok olacak hepimiz için inanırsak olur
ama bu haksızlık değilmi nasıl oluyor 46 alanlar gidiyorda

benim puanımda 2008 puanı bu yıl hiç girmedim ve en düşük aldığım puan moralim bozuldu bende 2009 da girmemiştim şuanda çok iyi bir işim var maddi manevi çok mutluyum ama yinede devlet başka tabi bakalım hayırlısı olsun
benimde hayatımda alamıyacağım puandı 2009da ders çalıştığım halde giremedim başvuruyu kaçırdım inşallah atanırız bu puanlar bize mucize olur derim

arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim. eylül atamasında bile bu kadar düşmeyecek demişlerdi. sosyalcihüseyin hocam haricindeki kişiler. benim de puanım 44,930. kasım ataması zor olacak benim için. bulunduğum il dışında tercih etmek istemiyorum. ama yinede bir umut vardır diye düşünüyorum. kimse karamsarlığa kapılmasın. her zorluğun arkasında güzel bir ışık vardır. (eylül atamasında puanın bu kadar düşmesi gibi) hepimizin atanması dileğiyle.:36_15_4:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri