ben zaten kasımda falan atanmayı beklemiyorum 34 puanla ama sinir oldum ya dalga geçiyorlar bi umut bizimkide belki olur diye bekliyoruz şubatta haber falanda yok yeliz ercan arkadaşımırmak51 arkadaşım inşallah bizde atanırız bi haber yokmu ya..........
valla arkadaşım şubatta kadro alımı olcakmış bizim bu puanlarla kadro ataması olmaz zaten benim puanım 2008 puanı son şans şubat ama ben kasımı daha çok ümit ediyorum inşallah yanılmamben zaten kasımda falan atanmayı beklemiyorum 34 puanla ama sinir oldum ya dalga geçiyorlar bi umut bizimkide belki olur diye bekliyoruz şubatta haber falanda yok yeliz ercan arkadaşım
bizim için ne hayırlıysa o olsun hocam.Ama şunuda itiraf edeyim puanla değil bu işe gönül verenlerin atanmasını daha çok istiyorum..
teşekkür ederim sağolun hayırlısı olsun ona bakarsanız 46 puanda bir zamanlar gülünecek bir puandı ama olduırmak hocam yaradan dan umut kesilmez inşallah olurda herkesin yüzü güler sen üzülme gülen kendine gülsün
benim puanımda 2008 puanı bu yıl hiç girmedim ve en düşük aldığım puan moralim bozuldu bende 2009 da girmemiştim şuanda çok iyi bir işim var maddi manevi çok mutluyum ama yinede devlet başka tabi bakalım hayırlısı olsunvalla arkadaşım şubatta kadro alımı olcakmış bizim bu puanlarla kadro ataması olmaz zaten benim puanım 2008 puanı son şans şubat ama ben kasımı daha çok ümit ediyorum inşallah yanılmam
senin puanın kaç hocamırmak hocam yaradan dan umut kesilmez inşallah olurda herkesin yüzü güler sen üzülme gülen kendine gülsün
ama bu haksızlık değilmi nasıl oluyor 46 alanlar gidiyordaırmak hocam 47.301 her şeyi yaptım 21. tercihi bile tamamen doğu illeri yazdım ama olmadı kader bundan ötesi yok olacak hepimiz için inanırsak olur
benimde hayatımda alamıyacağım puandı 2009da ders çalıştığım halde giremedim başvuruyu kaçırdım inşallah atanırız bu puanlar bize mucize olur derimbenim puanımda 2008 puanı bu yıl hiç girmedim ve en düşük aldığım puan moralim bozuldu bende 2009 da girmemiştim şuanda çok iyi bir işim var maddi manevi çok mutluyum ama yinede devlet başka tabi bakalım hayırlısı olsun
adım duygu hocamırmak hocam 47.301 her şeyi yaptım 21. tercihi bile tamamen doğu illeri yazdım ama olmadı kader bundan ötesi yok olacak hepimiz için inanırsak olur
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!